Ева Мендес (или edna жена, която предпочете семейството пред кариерата): „Райън Гослинг ме накара да поискам деца“

Ева Мендес
Снимка: Getty

Ева Мендес е на корицата на сп. “Women’s Health” за месец май, а пред изданието актрисата разказва как нейната половинка Райън Гослинг е променил нагласата ѝ към семейството.

Вижте очарователния стил на Ева Мендес ТУК >>>

Двамата започват да излизат през 2011 г., а днес са родители на две дъщери: 4-годишната Есмералда и 2-годишната Амада. 45-годишната актриса споделя, че никога не е мислела по въпроса да бъде майка преди да срещне дългогодишния си партньор.

„Това беше най-далечното от ума ми нещо“, казва тя. „После ми се случи Райън Гослинг. Имам предвид, влюбването в него. След това за мен имаше логика да имам…не деца, а неговите деца. Беше конкретно свързано с него.“

Ева Мендес си спомня и момента, когато съпругът ѝ печели „Златен глобус“ за ролята си в „Ла Ла Ленд“ и ѝ благодари от сцената за отглеждането на децата, докато той е снимал филма. Тогава 38-годишният актьор споменава и грижата на Ева към покойния ѝ вече брат по време на борбата му с рак на гърлото. Хуан Карлос Мендес умира на 53-годишн възраст през април 2016.

Актрисата не присъства на церемонията, а гледа вкъщи заедно с дъщерите. „Беше като сън“, спомня си Ева. „Но чух, че той каза името на брат ми. Беше най-красивият жест, а нямах представа, че Райън ще го направи. Загубата на брат ми беше невероятно трудна.“

Мендес отбелязва, че отглеждането на деца, когато се опитваш да избягваш папараците, не е лесно. Освен че страни от публичното пространство и пази дискртност около семейството си, актрисата се старае децата ѝ да не я виждат във вида ѝ на звезда.

„Никога не са ме виждали да се приготвям за събитие; никога не са ме виждали на работа. Обратното не е лошо, за тези, които предпочитат другояче, но начинът, по който запазвам нормалност, е да не ги оставям да ме видят в тези ситуации. Аз съм просто Мама. И съм повече от щастлива да бъда просто Мама“, признава Ева Мендес.

Ева Мендес
Снимка: Getty

Извън ролята си на майка, в последно време тя се занимава повече с дизайн на дрехи (има собствена модна линия – “Eva by Eva Mendes”) и работа като творчески директор за козметичната марка CIRCA Beauty, отколкото с актьорство.

„Честно казано, изпитах липса на амбиция“, казва тя за промяната след раждането на първото си дете. „В момента се чувствам по-амбициозна вкъщи, отколкото на работното място.“

Вижте очарователния стил на Ева Мендес ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти