Как срещата с Ева Мендес промени живота на Райън Гослинг

Райън Гослинг рядко говори за личния си живот, но когато го прави, винаги изразява огромните си обич и възхищение към своето семейство.

Звездата от предстоящия филм “Барби” се появи на корицата на списание GQ, като си припомни началото на връзката си с Ева Мендес, техния път към родителството и как то е повлияло на кариерата му.

В списанието, което предстои да излезе на 13 юни, Гослинг разказа, че случайното му професионално партньорство с Мендес в драмата “Мястото отвъд дърветата” от 2012 г. го е накарало да поиска да има деца – при това специално с нея.

„Не мислех за това, преди да я срещна, но след като срещнах Ева, осъзнах, че просто не искам да имам деца без нея“, споделя той.

„Имаше моменти във филма, в които играехме семейство, и на мен ми се прииска всичко това вече да не е преструвка. Осъзнах, че ще съм истински късметлия, ако наистина имам този живот.“

Двамата станаха родители за пръв път през 2014 г. на дъщеричката си Есмералда, а две години по-късно се ражда и Амада.

Бащинството променя и кариерата на Райън. След появата на Есмералда той започва да се отдалечава от независимото кино и се ориентира повече към високобюджетните студийни проекти като “Ла Ла Ленд” и “Блейд Рънър 2049”. 

След раждането на Амада обаче Гослинг изцяло се отдръпва от светлината на прожекторите за няколко години.

райън гослинг ева мендес
Снимка: Getty

„Исках да прекарам колкото мога повече време с тях“, признава той за семейството си.

Днес актьорът се старае да участва само в по един филм на година, като семейството му е неотлъчно до него. Двамата с Ева не разчитат на бавачка и предпочитат да прекарват по-голямата част от времето си у дома.

„Никога не бих искал да се върна назад“, твърди Райън за живота си преди децата.

Когато става въпрос за родителство, актьорът винаги хвали жена си. Той описва Ева като тази, която поема контрола всеки път, когато той не знае какво да прави.

„Просто разчитам на Ева“, признава той. „Тя винаги знае кое е важно. Просто някак си го знае. Така че, ако някога се чудя за нещо, просто я питам.“

Гослинг се завърна на екран в миналогодишния „The Gray Man”, а през лятото предстои да го видим като Кен заедно с Марго Роби в предстоящия филм „Барби“.

„Сега приемам това повече като работа, а не като вид терапия“, обяснява той за ролите, които поема, откакто е станал баща.

райън гослинг ева мендес
Снимка: Getty

Междувременно дъщерите му изглежда са повлияли - макар и несъзнателно – на решението на Гослинг да участва в „Барби“

„Предполагам, че откликвам повече на сценарии или на герои, при които има такава динамика. Разпознавам се в тях“, казва той за филма, отбелязвайки, че оценява шанса да работи по проект, създаден главно от жени с дамски образ в главната роля.

Гослинг сподели и една история за това как е видял изоставена кукла Кен в собствения си двор.

„Видях го с лице надолу, забит в калта навън, до някакъв смачкан лимон и си казах, че историята на този човек трябва да бъде разказана.“

райън гослинг ева мендес
Снимка: Getty

Самата Ева Мендес изглежда е истински фен на последния проект на мъжа си. 49-годишната актриса наскоро сподели своя снимка, на която носи тениска със снимка на Гослинг в ролята на Кен.

„Защото и момичетата обичат да си играят“, написа тя в закачливия пост.

От наскоро пуснатия трейлър на филма, Кен и Барби изглежда се впускат в мисията да открият истината за живота в „реалния свят“.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти