Всички са изумени: Какво се случва с лицето на Райън Гослинг?

Райън Гослинг е много обичан не само защото е един от най-уникалните красавци в Холивуд, но и заради огромния си талант. През годините той е доказал, че е много повече от чаровно лице. Той успя да избяга от образа на момчето мечта от романтичните филми и постигна голям успех със сериозни и драматични роли.

Оказва се обаче, че дори да си любимото на всички добро момче със замечтан поглед, пак може да станеш обект на остри критики в социалните мрежи.

Тази седмица Райън Гослинг изглеждаше като истинска кукла Кен, демонстрирайки лъскавия си нов тен по време на CinemaCon в Лас Вегас, предадоха от Daily Mail.

райън гослинг
Снимка: Getty

Във вторник 42-годишният актьор присъства на събитието по повод предстоящия му проект „Барби“. Филмът предстои да излезе по кината на 21 юли, като в него Гослинг си партнира с Марго Роби като Барби.

Райън, който влиза в ролята на Кен във филма, носеше ярко розово яке и черни дънки с тениска, надписана с името на режисьора Грета Геруиг.

Стайлингът му беше допълнен от буйна прическа с руси кичури, подчертаваща още по-силно тена му.

По време на събитието Райън говори за това как първоначално е имал съмнения относно ролята на Кен.

„Познавах Кен само отдалеч. Не го познавах отвътре и ако трябва да бъда наистина честен, се съмнявах, че притежавам Кен-енергия“, обясни той.

Въпреки че не си се е представял в този образ, той призна, че Марго и режисьорът Грета Геруиг са го убедили да приеме ролята.

райън гослинг
Снимка: Getty

Райън не скри колко голяма е била промяната, която е преживял, докато се подготвя за ролята на Кен: „Сякаш живеех живота си и един ден вече си изрусявах косата, бръснех краката си, носех поръчкови неонови тоалети и карах ролери по Венис Бийч.“

Той дори се пошегува, че в някакъв момент се е чудел дали не е оставил от изкуствения тен по чаршафите в леглото си.

Работата си по „Барби“ Гослинг описа като нещо „вълнуващо“ и „наистина специално“. A преобразяването му, вдъхновено от играчката на компанията Mattel, е като че ли твърде драстично.

Изявата накара доста от феновете на актьора да се запитат докъде е стигнал в стремежа си да заприлича на жива кукла Кен. Повечето хора в социалните мрежи предположиха, че промяната в Гослинг навярно се дължи на нещо повече от изкуствен тен.

райън гослинг
Снимка: Getty

„По-скоро доста зле поставен филър!“, спекулираха мнозина в коментарите, сравнявайки актьора с восъчна фигура от музеите на Мадам Тюсо и Мики Рурк. Повечето коментиращи бяха единодушни, че лицето на Райън изглежда неестествено и това сигурно се дължи на импланти в скулите му.

райън гослинг
Снимка: Getty

Някои иронично направиха препратка към „пластмасовия живот“, за който се пее в емблематичната песен „Barbie Girl“ на група Aqua, намеквайки, че красавецът изглежда твърде изкуствено.

райън гослинг
Снимка: Getty

Ето и част от коментарите:

„Какво се е случило с него? Изглеждаше толкова красив преди!“

„Тези филъри на скулите просто трябва да изчезнат!“

„Не изглежда така, както го помня от „Тетрадката“.“

„Напълнил е лицето си с отрова.“

райън гослинг
Снимка: Getty

Въпреки че го обичат заради таланта и емблематичните му роли, феновете в социалните мрежи изглежда са категорични.

Те предпочитат знаменитостите да изглеждат естествено и смятат, че Райън не е имал нужда от каквито и да е естетични корекции по лицето си.

Критиките към изкуственото излъчване на актьора са предшествани от предишни негативни реакции към решението 42-годишният Гослинг да изиграе ролята на Кен:

„Изглежда твърде уморен и стар за Кен. Холивуд наистина ли не можа да намери някой млад и красив?“, гласят някои коментари.

райън гослинг
Снимка: Getty

Въпреки че Райън е изключително чаровен и талантлив, наистина прави впечатление фактът, че е с 10 години по-възрастен от екранната си партньорка Марго Роби и с около 20 от възрастта, на която би трябвало да бъде Кен.

Други обаче защитиха Гослинг, предполагайки, че странният му външен вид се дължи единствено на участието му като Кен във филма и скоро ще го видим напълно различен и повече приличащ на себе си.

А колкото до филма, мнозина подчертаха, че важното е един актьор да е талантлив и да влезе умело в ролята си, а обидните коментари на тема възраст и външен вид са напълно неуместни.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти