Със сълзи пред камерите: Ед Шийрън споделя за най-тежкия период в живота си

Ед Шийрън показва уязвимата си страна в документален сериал за Disney+, а в интервю за Rolling Stone научаваме още за най-трудния период от живота му.

Поредицата “Ed Sheeran: The Sum of It All” се състои от четири епизода, първият от които излиза в стрийминг платформата на 3 май. Всеки от тях ще изследва четири различни теми: любов, загуба, фокус и баланс, разказват от Entertainment Tonight.

Първият трейлър за документалния сериал повдига завесата на върхове и падения, с които музикантът се е сблъсквал през годините. Безспорно най-тежкия период за него идва през 2022 г., когато разбира, че бременната му съпруга има тумор, а малко след това внезапно умира мъжът, който го открива за голямата сцена, негов бивш съквартирант и най-добър приятел Джамал Едуардс.

Шийрън разкри здравословния проблем на съпругата си Чери Сийборн, когато през февруари обяви своя нов албум, и сподели, че тези две събития са се отразили на музиката му. Припомнете си тук ► „Имах чувството, че се давя“: Ед Шийрън след диагноза на съпругата си и смъртта на своя най-добър приятел

„Здравето на Чери беше много лошо и внезапно най-добрият ми приятел Джамал почина“, казва изпълнителят в трейлъра за “Ed Sheeran: The Sum of It All”. „Вие казахте, че трябва да направим документален филм и отговорих: „Да, ще бъда аз в студиото и докато свирим на концерт.“ Но не това има в документалния филм“, признава Шийрън преди да бъдат показани кадри, на които плаче.

„Загубата просто превзе живота ми. Всеки път, когато се случи нещо лошо, обичайно пиша песен за това.“

Когато двойката разбира, че туморът не може да бъде премахнат преди Чери да роди, се налага да обмислят дали да не посрещнат дъщеря си преди термина.

От априлския брой на Rolling Stone, на чиято корица е музикантът, научаваме, че впоследствие Сийборн изкарва бременността докрай и претърпява „успешна операция“. Но не и преди през май 2022 г. да роди втората им дъщеря Джупитър – по онова време двойката вече има момиче на име Лира, а часове по-късно Шийрън излиза на сцената на лондонския стадион Уембли.

„Няма какво да направиш по въпроса. Чувстваш се толкова безсилен“, споделя британезът.

Вижте снимки от фотосесията за Rolling Stone в галерията тук >>>

Междувременно той е въвлечен в дело за плагиатство заради песента си “Shape Of You”, а всички тези събития го карат да изпадне в депресия около март 2022 г. „Чувствах се сякаш не исках да живея повече“, признава изпълнителят в интервю пред Rolling Stone.

„И преди през живота си съм изпитвал това… Под вълните си и се давиш. Просто си вътре. И не можеш да излезеш от там“, откровено споделя той, признавайки, че се срамува от тези чувства. Шийрън отбелязва, че чувствата са му се сторили „егоистични“ - „особено като баща“.

Скоро обаче съпругата му го насърчава да посещава терапия. „Там, откъдето съм, никой не говори за чувствата си“, казва британският изпълнител. 

Ед Шийрън и повече от 10 години под светлините на прожекторите

Той обяснява още: „Хората в Англия смятат, че е нещо странно да си намерят терапевт... Мисля, че е много полезно да можеш да говориш с някого просто за отдушник и да не се чувстваш виновен за това. Очевидно е, че имам доста привилегирован живот. Затова приятелите ми винаги биха си помислилиа: „О, не е толкова зле.“

Макар процесът да отнема много време, намирането на помощ е подобрило начина, по който Шийрън се справя с психичното си здраве. „Помощта не е бутон, който се натиска, за да бъдеш автоматично наред“, обяснява той. „Това е нещо, което винаги ще бъде там и просто трябва да се управлява.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти