Ед Шийрън стана татко, а името на детето му е вълшебно!

Преди няколко седмици имаше слухове, че певецът Ед Шийрън очаква първото си дете. Днес най-романтичният музикант потвърди сам новината, че е станал татко. Той наруши мълчанието си в Instagram и публикува снимка, на която се виждат бебешко одеалце и малки чорапки. От поста му стана ясно, че съпругата му е родила преди седмица, а бебето е момиченце. Ед разкри и името на дъщеря си.

Под публикацията си той написа следното:

Бързо съобщение от мен. Трябва да ви съобщя нещо лично... миналата седмица, с помощта на чудесен екип от специалисти, Чери роди нашата прекрасна и здрава дъщеря Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Влюбени сме в нея! Тя и майката са добре, справят се чудесно и сме на седмото небе. Надяваме се, че ще уважите личното ни пространство в този период. Изпращам ви много любов, ще се видим отново, когато моментът настъпи.

Шийрън и Сийборн се познават още от училище, а връзката им започва през 2015 г. Миналата година музикантът сподели, че през 2018г. те са сключили тайно брак.

Ед Шийрън си даде почивка от музикалната сцена още в края на 2019 г., а заради пандемията от коронавирус почивката му определено се удължи. Според британските медии причината за творческия му застой всъщност е бременността на Чери Сийборн. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти