Най-романтичният певец се ожени: честито на Ед Шийрън!

Ед Шийрън
Снимка: Getty

Ед Шийрън е пословичен с това, че държи личния си живот извън светлините на прожекторите, а сега се оказва, че изпълнителят е успял да скрие едно от най-важните събития – своята сватба!

Британският изпълнител даде редица интервюта по повод излизането на документалния филм “Songwriter“, в който Шийрън е главен герой. Журналистите не пропуснаха да попитат за информация около предстоящата му сватба, а на въпроса от пратеника на “Access Hollywood” Ед Шийрън скромно сви рамене и посочи към халката на лявата си ръка.

Изчервен, певецът прие поздравленията на репортера, а на въпроса как е успял да се ожени тайно, Шийрън отговори: „По принцип не върша нищо, което да става публично достояние.“

Певецът и половинката му Чери Сийборн се сгодиха в края на 2017 г., а през януари тази година Ед Шийрън потвърди новината със снимка в Instagram с думите: „Спечелих си годеница точно преди началото на новата година. Двамата сме много щастливи и влюбени, а котките ни също са доволни.“

Двойката се познава от ученическите си години, когато посещава гимназията Thomas Mills в Съфолк. Смята се, че двамата са обвързани от 2015 г., но не се показват в публичното пространство често заедно.

Ед Шийрън и преди е казвал, че с годеницата си вече носят пръстени, за да не може никой да разбере кога официално са станали съпруг и съпруга. Дали случаят не е такъв и певецът иска да държи медиите в заблуда, за да спрат с въпросите? Все някога ще разберем. А засега ще се задоволим с намека, че вече е официално женен - вижте сами във видеото по-долу!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти