Да загубиш годежния си пръстен в стриптийз бар: случката на Ед Шийрън ще ви разсмее от сърце

Да, любимата жена на любимия певец изгуби годежния си пръстен в стриптийз бар!

30-годишният Ед Шийрън разказа случката по време на интервю за шоуто The God's Honest Truth, а поводът беше текстът на песента "Collide":

 We made love in the sky / Правихме любов в небето

Overslept and missed the Northern Lights / Успахме се и изпуснахме Северното сияние 

You lost your wedding ring, but I didn't mind / Ти изгуби годежния си пръстен, но не ти се сърдя

 Cause I got a feeling, baby, we'll be fine / Защото имам чувството, скъпа, че ще се оправим

Ходенето по стриптийз барове сякаш не подхожда на имиджа му и той е напълно наясно с това:

Първо, не обичам да ходя по стриптийз барове. Мисля, че няма да се отрази добре на репутацията ми. Не искам да ме възприемат като такъв човек. Пиша текстове на песни от дълбините на сърцето ми за връзките, които съм имал. Нямам нищо против хората, които правят такива неща, просто аз не желая да бъда част от това.

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

И все пак, моите приятели обичат да ходят на такива места. Веднъж бяхме в Торонто и те ми казаха: „Отиваме на стриптийз бар. И, между другото, Чери също каза, че дойде.“ Казах им, че аз ще пасувам за тази вечер и ще се върна в хотела, за да се наспя. Именно там тя загуби пръстена.

На другата сутрин и двамата осъзнават колко трагикомична е цялата ситуация и как би прозвучал въпроса: „Извинете, виждали ли сте един годежен пръстен в стриптийз бара?“

Знаех само, че пръстенът го няма. Оказа се впоследствие, че годеницата ми е заспала на един от диваните в хотела и бижуто се е заклещило между възглавниците. 

Тази история има щастлив край, но ни накара да се замислим за силата на доверието между двама души. Опитваме се да си представим какво би се случило, ако това се беше случило на нас самите. И все пак, ако написаното дотук ви звучи налудничаво, почакайте да разберете подробности за самия годеж!

ед шийрън
Снимка: Getty

Оказва се, че Шийрън на няколко пъти трябва да промени времето и мястото на предложението. 

Купих пръстена шест месеца след първата ни среща. Просто го скрих в чантата ми. Щях да ѝ предложа непосредствено след Фестивала Гластънбъри* във Великобритания. Поканих всичките ми приятели и роднини, приготвих пръстена... Когато моментът настъпи, си казах: „По дяволите, това не е редно, не мога да го направя пред 40 души след концерт.“ В крайна сметка запазих пръстена и реших да изчакам подходящ момент.

Историята продължава така:

Малко след Коледа отидохме в Италия. Гравирах датата, на която мислех да ѝ предложа. Планирах всичко, дори поставих пергола в края на градината, където мислех да я заведа да гледаме залеза и да пием вино. Тогава започна да вали! Направо заваля като из ведро.

Казах си: „По дяволите, гравирах тази дата! Трябва да се случи днес, утре вече ще е твърде късно, датата ще е грешна.“

И така, предложението се случва на закрито, но навреме, бъдещата булка е шокирана, но намира сили да каже голямото съдбовно „Да“! 

Следва разкошна сватбена церемония, после раждането на малката Лира, а останалата част от приказката все още се пише...

7 доказателства, че се кани да ти предложи брак

* Най-големият музикален фестивал в света.

Певецът и половинката му Чери Сийборн се сгодиха в края на 2017-та. Двойката се познава от ученическите си години, когато посещава гимназията Thomas Mills в Съфолк. Смята се, че двамата са обвързани от 2015 г., но не се показват в публичното пространство често заедно. Ед Шийрън е пословичен с това, че държи личния си живот извън светлините на прожекторите, а сега се оказва, че изпълнителят е успял да скрие едно от най-важните събития – своята сватба!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти