Дженифър Лорънс се извини

Дженифър и неприличният ѝ жест към събралите се да я поздравят
Снимка: Getty/Guliver

Дженифър Лорънс  не е безизвестна актриса, но след нощта на "Оскар"-ите стана световно популярна.
Тя е едва на 22 години, но Академията ѝ присъди най-високото отличие в киното – награда "Оскар" за най-добра женска роля.

Дженифър бе изключително стилна и красива на церемонията и всичко щеше да мине по възможно най-добрия за нея начин, ако не беше паднала по стълбите на път за сцената да получи златната статуетка.

Тя се е препънала в дългата си и доста обемиста рокля. Наистина неудобен момент за младата актриса пред препълнената зала, но пък може да се случи на всеки.

По-неприятно стана след церемонията, когато Лорънс се яви пред журналистите за официални снимки с наградата ѝ. Тогава тя напълно безцеремонно показа среден пръст на всички.

След това се извини и се опита да се оправдае, като призна, че е изпила на екс шот с алкохол преди да се появи пред медиите.

Вълнението около наградите "Оскар", особено за спечелилите ги, наистина е голямо, но това не означава, че трябва да забравят за добрия тон и обноски.

Днес обаче Дженифър е решила да загърби старите грешки  и след като официално се извини за показания среден пръст, разкри и че драстично е променила цвета на косата си.

От златните къдрици няма и следа, а Лорънс отново е боядисала косата си черна (вижте тук и тук), както показаха от Dailymail.co.uk. Това е станало необходимо, защото се е наложило да бъдат заснети отново някои от сцените във филма "Игрите на глада".

Какви са бъдещите проекти на актрисата и новите професионални ангажименти, към които се е насочила, още не е ясно, но тя споделя, че внимателно подбира ролите си, като иска да играе наистина интересни и многопластови персонажи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти