Дами, пак ни го взеха! Джейсън Момоа в нова връзка с актриса (СНИМКИ)

Джейсън Момоа разкри, че има нова връзка с актрисата Ейдрия Аржона. 44-годишният мъж сподели в Instagram снимки от пътуването си до Япония, на което е и тя. В публикацията едно от изображенията показва Момоа, прегръщащ приятелката си отзад, докато седят на маса в ресторант с приятели.

На друга снимка виждаме как вятърът развява дългите коси на влюбените.

В описанието звездата от „Аквамен“ признава колко му е харесало пътуването с любимите му хора, сред които предполагаме, че визира и новата си приятелка.

„Япония, ти си сбъдната мечта, ти ме разби. Толкова сме благодарни на всички, които отвориха домовете си, създадохме спомени с нови и стари приятели, споделих поредното невероятно приключение с моята любов“, написа той.

Вижте невероятно красивата приятелка на Джейсън Момоа

Публикацията на Момоа в Instagram се появи дни след като той разкри, че има нов човек в живота му, като тогава не разкри нейното име.

„Във връзка съм“, каза той, докато беше на сцената на Basingstoke Comic Con в Англия на 11 май. "Ще разберете повече скоро."

Как се промени Джейсън Момоа през годините

След като отбеляза, че „има връзка от известно време“, той също обясни защо го пази в тайна: „Наистина се наслаждавам на уединението“

Новата връзка на актьора се случва повече от две години, след като той обяви раздялата с бившата си съпруга Лиза Бонет, с която има 16-годишна дъщеря и 15-годишен син.

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти