Женени, но само на хартия: Джейда с шокиращо признание за брака ѝ с Уил Смит

Уил Смит Джейда Пинкет Смит
Снимка: Getty

Джейда Пинкет Смит разкри странната истина за връзката си с холивудския актьор Уил Смит.

В ексклузивен клип от нейното гостуване в NBC в предаването на американската журналистка Хода Котб, Пинкет Смит потвърждава пред водещата, че в брака ѝ има нещо повече от това, което е споделяла преди.

Според Джейда тя и Смит са всъщност разделени и живеят "напълно отделни животи" от 2016 г., близо 20 години след като са се оженили през 1997 г.

В клипа журналистката пита Пинкет Смит за подробности относно брачното разкритие в нейните мемоари "Worthy", които предстои да бъдат публикувани на 17 октомври, което „я е изненадало най-много“, а именно, че Джейда и Уил са разделени от 7 години, въпреки че все още са в брак.

Докато двамата все още са законно женени, тя и Смит вече не са романтично свързани, обяснява Джейда, пояснявайки, че с холивудския актьор са съпруг и съпруга само по документи. 

Когато Котб пита директно защо двойката преди това не е споделяла състоянието на връзката си, Пинкет Смит казва: „Просто не сме готови все още... Все още се опитваме да разберем между нас двамата как да бъдем в партньорство... По отношение на това, как да представим това на хората? Не го бяхме разбрали."

Уил Смит Джейда Пинкет Смит
Снимка: Getty

Когато Котб пита какво е довело до „счупването“ на връзката, Пинкет Смит отговаря, че това се дължи на "много неща".

„Докато стигнахме до 2016 г., просто бяхме изтощени от опити. Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек“, казва тя.

Пинкет Смит добавя, че въпреки че е обмисляла законен развод, тя никога не е успяла да премине през него. „Обещах, че никога няма да има причина да се разведем. Ще се справим с... каквото и да е“, казва Пинкет Смит. „Просто не успях да наруша това обещание.“

Уил Смит Джейда Пинкет Смит
Снимка: Getty

Дългогодишната връзка на Уил и Джейда премина през най-турболентния си период по време на аферата на Пинкет Смит с младия певец Аугуст Алсина - приятел на сина им с Уил. Това, което не знаехме досега е, че двойката всъщност никога не се е събрала отново.

Смит и Пинкет Смит имат две деца, 24-годишен син на име Джейдън Смит и 21-годишната дъщеря на име Уилоу Смит. Актьорът от "Преследване на щастието" също има 29-годишен син на име Трей от първия си брак с бившата си съпруга Шери Зампино.

В мемоарите си Пинкет Смит също така описва подробно своята битка със суицидната депресия, както и връзката си с рапъра Тупак Шакур, с когото тя се запознава в гимназията.

Уил и Джейда Пинкет Смит през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти