Това е думата, която бавачката на децата на Уилям и Кейт никога не бива да изрича

Да отгледаш и възпиташ добре децата е трудна задача, още повече, когато става въпрос за децата на британското кралско семейство. Макар да се стараят да се грижат сами за принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, Кейт Мидълтън и принц Уилям имат нужда от помощ в това родителско начинание, особено когато са ангажирани с визити извън страната или с официални събития, по време на които наследниците им разчитат на гувернантка.

Тяхната семейна бавачка Мария Борало е изключително мила, образована и отговорна към тримата малчугани. А децата вече са свикнали с нея безкрайно и я приемат като част от семейството. По време на обучението си за бавачка, Мария изучава доста причудливи, но всъщност логични за професията изкуства като шиене, кулинария, сменяне на пелени, самозащита (в случай, че някой се опита да отвлече децата, за които се грижи), отстраняване на въшки, проверка на онлайн активността на детето, етика и дискретност.

f
Снимка: Getty

Принцът и принцесата на Уелс наемат Мария Борало малко след раждането на първото им дете, принц Джордж, през 2013 година. Оттогава до ден днешен Мария е неотлъчно до кралските особи винаги когато се налага - понякога дори по време на официални събития с тяхно участие.

f
Снимка: Getty

Знаете ли обаче, че има една дума, която е забранена на Мария. Тя не бива никога да я изрича пред тримата малчугани - Джордж, Шарлот и Луи.

Тази дума е "деца".

f
Снимка: Getty

Причината? Децата трябва да се назовават по имена, тъй като те са индивидуални личности. "Деца" е твърде обединяваща дума, която поставя всички под общ знаменател, нещо, което кралското семейство иска да избегне при възпитанието на малките. Обръщането към децата само и единствено с имената им показва уважение към принцовете Джордж и Луи и към принцеса Шарлот. 

f
Снимка: Getty

Връзката между Мария и принцеса Катрин е много силна, тъй като тя работи за семейството от дълги години и се грижи за трите им деца като родна майка. Според източници от двореца Кенсингтън обичайното заплащане на гувернантките в тези среди е около 55 000 долара годишно. Разбира се, има вероятност възнаграждението на Борало да е малко по-високо предвид отговорностите и работодателите ѝ.

f
Снимка: Getty

А колкото до децата, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи не се различават по нищо от връстниците си. Те се събуждат, закусват, ходят на училище и там носят униформа. Такъв е и животът на голяма част от учениците в Англия.

Първият учебен ден: Джордж, Шарлот и Луи с еднакви униформи в новото си училище

Още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти