Ново 20: Ди Каприо изневери на собственото си правило с 25-годишните

Кой би могъл да предположи? Леонардо ди Каприо, известен с предпочитанията си към по-млади жени, изглежда е прекъснал дългогодишната си серия. Настоящата му приятелка, италианският супермодел Витория Черети, току-що навърши 26 години! Това е първият път от години, в който Лео нарушава своето "неписано правило" за възрастта на партньорките си, и това определено не остана незабелязано от обществеността.

Възрастовата разлика между 49-годишния актьор и партньорките му винаги е била тема на обществени коментари и критика. Отношенията му с жени, които все още не са достигнали 26-годишна възраст, са се превърнали в нещо като забавна статистика за много хора в интернет. Но ето че Витория Черети, която празнува своя 26-ти рожден ден на 7 юни, продължава да е до Лео, поставяйки нов рекорд в любовната му хронология.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Историята на Лео и Витория започва през лятото на 2023 г., когато те са забелязани заедно в Лос Анджелис, хапвайки сладолед. Седмици по-късно папараци ги улавиха да се целуват и танцуват в клуб в Ибиса. За 49-ия рожден ден на Ди Каприо през ноември, двойката отново демонстрира публично отношенията си на парти с приятели в Бевърли Хилс.

Естествено, тази промяна в "правилото" на Лео предизвика много въпроси и шеги в социалните мрежи. От години хората правят графики и мемета, показващи възрастта на предишните му приятелки, като всички те се оказват на 25 години или по-млади. Например, Лео се разделя с Бар Рефаели през 2010 г., когато тя навършва 25 години, и с Кели Рорбах през 2015 г., отново когато тя достига същата възраст. Жизел Бюндхен също приключва връзката си с него през 2005 г., когато тя става на 25 години.

Богинята на име Витория Черети - най-стилните моменти на приятелката на Леонардо ди Каприо на модния подиум

Тази тенденция не остава незабелязана и от други знаменитости. Легендарната певица Дион Уоруик коментира раздялата на Лео с Камила Мороне през 2022 г. с думите: "Току-що чух за 25-годишното правило на Леонардо ди Каприо. Негова загуба. Не знае какво пропуска."

10 пъти, в които Оскарите пренебрегнаха Леонардо ди Каприо

Сега, след като Витория Черети премина тази "магическа" възрастова граница, само времето ще покаже дали връзката им ще продължи или ще приключи като всички предишни. Може би това е началото на нова ера в любовния живот на Лео. Каквото и да е, едно е сигурно – Лео винаги ще ни изненадва.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти