Каква е причината Леонардо ди Каприо и Бар Рафаели да не стигнат до брак?

Една от най-публичните връзки, които Леонардо ди Каприо е имал, е с красивия израелски модел Бар Рафаели. Двамата се срещат на парти в Лас Вегас, малко след като Ди Каприо и Жизел Бюндхен прекратяват дългата си връзка.  

Може би тогава той е натъжен от края на отношенията и търси друга красива синеока манекенка, с която да замени предишната си любов. Двамата излизат от 2005 г. до 2011 г., преди официално да се разделят. 

лео ди каприо
Снимка: Getty

През септември 2008 г. се говори, че ще си вземат почивка и месеци по-късно се помиряват. 

„Работих върху себе си и пораснах“, споделя тя пред Instyle. „Не знаех какво е да си сам. Днес осъзнавам, че една връзка може да работи само ако знаеш, че можеш да бъдеш сам и не се страхуваш. Днес не се страхувам.“ 

Февруари следващата година излиза слух, че Лео има нещо общо с корицата на Бар в Sports Illustrated, тъй като бившата му Жизел също е била на първата страница на списанието и той се е опитвал да я ядоса.  

Месец по-късно се появяват се слухове за годеж, тъй като Лео се среща с родителите на Бар в Израел. В този период тя прави грешката да носи златна халка на безименния пръст на лявата си ръка. Въпреки това в крайна сметка се оказва, че предложение и годеж няма. 

През юни 2009 година People съобщава, че двойката се разделя поради проблемите на Лео с обвързването. Рафаели иска да заживеят заедно, а звездата от Титаник - не.  

По-късно през лятото става ясно, че официално са разделени, тъй като Лео е забелязан с 23-годишния модел Ан Вялицина в Ибиса, Испания. След това обаче актьорът и Рафаели отново са забелязали заедно на романтична почивка на Бахамите.  

лео ди каприо
Снимка: Getty

Бар Рафаели е най-успешният в международен план модел, който някога е идвал от Израел. В момента тя има две деца и е омъжена за Ади Езра - израелски милиардер, натрупал богатството си като бизнесмен. Въпреки че отношенията между Ди Каприо и Рафаели са малко нестабилни, това е една от най-сериозните връзки на актьора.  

Тази и още истории за звездни двойки, които така и не стигнаха до брак, вижте в нашата галерия:

7 звездни двойки, които не стигнаха до брак

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти