Да получиш покана за чай от принцеса Даяна: Синди Кроуфорд с рядка снимка и мил спомен

Наскоро Синди Кроуфорд се появи за секунди в сериала „Короната“, който разказва историята на кралица Елизабет II и британското кралско семейството.

По този повод във вторник супермоделът публикува кратък откъс от епизода от последния шести сезон на драмата на Netflix, заедно със стара снимка, на която позира с покойната принцеса Даяна.

„Малко участие в @thecrownnetflix 👀 Все още ясно си спомням как посетих двореца Кенсингтън, за да се срещна с Даяна и тийнейджъра Уилям (който току-що беше открил „Супермоделите“) ♥️“, написа 57-годишната Синди в Instagram.

В сцената от епизод 5 на „Короната“ принц Уилям (в ролята Ед Макви) влиза е стаята си в общежитието в Итън, като се оказва, че дядо му го е посетил изненадващо.

Принц Филип (в ролята Джонатан Прайс) разглежда стената в стаята на внука си, на която са закачени красиви снимки на супермоделите Синди Кроуфорд, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър. Младият принц Уилям е леко смутен, но дядо му веднага казва, че няма от какво да се срамува. Филип пита кои са красавиците на стената и обяснява с усмивка: „По мое време това бяха Рита Хейуърт, Бети Грейбъл и Лана Търнър.“

Освен че сподели сцената в своя Instagram, Синди Кроуфорд публикува отново поста, с който отдаде почит на принцеса Даяна по повод 20-ата годишнина от смъртта ѝ през 2017 г. На снимката двете дами позират усмихнати по време на среща, подробностите около която Синди разкрива в надписа към поста:

„Спомняме си тази вдъхновяваща жена днес. Тази снимка е направена в двореца Кенсингтън. Принцеса Даяна по някакъв начин получи номера на офиса ми и се обади, за да ме потърси“, разказва Синди към уникалния кадър.

„Асистентът ми беше в шок! Най-накрая се свързахме с нея и тя ме попита дали следващия път, когато съм в Лондон, ще дойда на чай – мисля, че принц Уилям тъкмо започваше да забелязва моделите и тя реши, че това ще бъде сладка изненада за него и принц Хари“, продължава тя.

„Бях нервна и не знаех какво да облека, но имайте предвид, че веднага щом тя влезе в стаята и започнахме да говорим, беше като че си говорех с приятелка. Тя беше класа и показа на всички нас каква трябва да бъде съвременната принцеса. Почивай в мир!"

Кроуфорд е говорила за срещата си с принцеса Даяна и принц Уилям в разговор с Наоми Кембъл в YouTube през април 2020 г.

Тогава Наоми Кембъл спомена как принцеса Даяна уредила тя, Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън да изненадат принц Уилям след училище един ден, когато той бил на около 13 години. Тя попита колежката си дали също го е виждала на живо и дали и пред нея принцът се е изчервил.

„Мисля, че беше на 16, когато го срещнах“, разказа Кроуфорд. „Не помня [за него], но вижте аз, се изчервих. Бях толкова уплашена от срещата с принцеса Даяна, от това, че бях в двореца Кенсингтън и колко напълно земна беше тя, защото имаше толкова строг протокол, предполагам, и тъй като не съм англичанка, не разбирам част от него“, обясни тя.

Синди добави, че Даяна я е накарала да се почувства толкова добре дошла, че е било като „да отидеш в дома на приятел“.

„Чувствах се така, сякаш беше по дънки и кашмирен пуловер и почти усетих тази атмосфера на супер отпускане. Е, беше неудобно, но и сладко. Беше много хубав ден и страхотен спомен”, сподели още Синди.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти