Да откриеш дъщеря си, дадена за осиновяване преди 40 г.: невероятната история на Клинт Истууд

клинт истууд
Снимка: Getty

Тази история прилича на онези, които сме свикнали да гледаме във филмите и ни се струват твърде невероятни за реалния живот.

Преди 5 години светът е шокиран да разбере, че актьорът Клинт Истууд, който по това време има седем деца, всъщност има и една извънбрачна дъщеря. А съдбата ѝ е колкото тъжна, толкова и невероятна, но все пак щастлива.

Оказва се, че след почти четири десетилетия кино легендата разбира, че има дъщеря, за която не е подозирал. Нещо повече – тя е била дадена за осиновяване от майка си при раждането и също не е знаела кои са родителите ѝ.

Истината излиза наяве, след като Лори Мъри започва да търси биологичните си родители през 90-те и стига до истината: че самият Клинт Истууд е неин баща.

Младата жена веднага се свързва с него и му съобщава новината. По това време той няма представа дори, че биологичната майка на Лори е била бременна.

Съществуването на Лори Мъри е разкрито публично за първи път от биографа на Истууд, Патрик Макгилиган, който разказва, че майка ѝ е имала връзка със звездата в Сиатъл. Малко след като се разделят, Истууд заминава за Лос Анджелис. След като разбира, че е бременна, жената дава бебето за осиновяване през 1954 г. По това време Истууд вече е женен за първата си съпруга Маги Джонсън.

Така Лори е осиновена от двойка в Сиатъл. Когато става на около 40, тя пожелава да узнае кои са биологичните ѝ родители и в крайна сметка вижда в документите, че като неин баща майка ѝ е посочила Клинт Истууд. Лори се свързва и с биологичната си майка, но жената не иска да има нищо общо с детето, което е оставила за осиновяване.

За щастие Лори и Клинт успяват да се сближат.

„Това очевидно беше голям шок за Лори, но вярвам, че Клинт беше изключително разбиращ към нея и ситуацията“, твърдят по-късно близки на Лори, цитирани от DailyMail.

Сближава ги страстта към голфа и разходките сред природата, а оттогава семействата им на няколко пъти са ходили и на семейни ваканции заедно. Лори е описвана от близките си като страхотен спортист и талантлив играч на голф, също като баща си.

След като установяват, че са роднини, Лори и Клинт запознават семействата си и се събират за някои празници, като са ходели заедно и на ски почивки и филмови премиери.

клинт истууд
Снимка: Getty

Тя е майка на две деца и живее е град Лейкууд, Вашингтон, където е омъжена от няколко десетилетия за Лоуел Томас Мъри III. Съпругът ѝ е част от известна фамилия в Лейкууд, която в продължение на повече от век управлява успешна компания за дървен материал.

Лори Мъри е учила във Вашингтонския университет и е работила като начален учител в частно училище. Тя и съпругът ѝ притежават голямо имение в Лейкууд, както и дом с частно голф игрище в Калифорния и имот на хавайския остров Мауи, където Клинт и бившата му съпруга Дина често почивали.

„Всички в Лейкууд знаят, че Клинт Истууд е неин баща и е така от около 20 години, въпреки че тя не би говорила за това. Тя никога не се представя като Лори Истууд“, коментират нейни приятели през 2018 г. пред DailyMail.

клинт истууд
Снимка: Getty

2018 е и годината, в която светът официално разбира за Лори, след като тя присъства на премиерата на новия филм на Клинт, “Трафикантът”, на 10 декември. На червения килим Истууд е в компанията на всичките си осем деца. Тогава най-малката му дъщеря, Морган Истууд, потвърждава, че Лори наистина е тяхна сестра.

На Оскарите през 2004 г. Лори е забелязана в лимузината с втората съпруга на Клинт, Дина, и на червения килим, държейки се за ръце с майката на актьора, Рут Ууд. Според нейни приятели Лори е имала прекрасни отношения със своята баба. Двете жени поддържали връзка и често прекарвали време заедно.

клинт истууд
Снимка: Getty

От DailyMail.com се свързват с внука на Клинт от 69-годишната Лори, Л.Т. Мъри, който разкрива: „Всичко, което бих казал е, че той е бил прекрасен баща на майка ми и винаги е бил страхотен към мен и семейството ми, когато се видим.“

Внучката на Клинт, Келси Мъри, се омъжва през юни 2016 г. Смята се, че сватбата се е състояла в ранчото на актьора в Мишън, Калифорния. Тя е брокер на недвижими имоти в Такома.

Клинт Истууд присъства и на сватбата на внука си Л.Т. Мъри в щата Вашингтон през 2012 г.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти