Честит рожден ден на чаровната усмивка от екрана - Мария Игнатова на 43!

Днес, 26 септември, рожден ден празнува актрисата и телевизионна водеща Мария Игнатова.

Тя е родена през 1979 г. в София, а средното си образование завършва в САЩ. След това продължава да учи в Амстердам.

Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Завръща се в България и започва работа в БНТ като водеща. Изявява се като певица и има три записани песни -"Не ме търси", "Искаш" и "Невъзможно". 

През 2008 г. се присъединява към екипа на "Господари на ефира".

На 31 март, за първи път в историята на предаването, на стола на "Господарите" сяда дама.

През март 2010 г. заедно с Алекс Раева е водеща на дебютиращия за България формат X Factor. От 2016 г. е водеща на шоуто "Пееш или лъжеш" заедно с Ненчо Балабанов.  

Като актриса участва във филмите „Риба чук“ и „Икона“. През 2018 г. участва в комедийния сериал „Полицаите от края на града“ излъчван по Нова телевизия. През 2019 г. става част от „Господари на уеба“. През 2020 г. създава авторски спектакъл – „Без грам #ИнстаСрам“. През 2021 г. участва в третия сезон на „Маскираният певец“ в ролята на Заека. 

През 2022 г. Мария Игнатова е водеща на „Звездите в нас“ заедно с Ненчо Балабанов. 

В шоуто зрителите ще могат да проследят превъплъщенията на цели 90 участника, а звездите, които ще бъдат имитирани от всеки отбор, са изключително интересни и разнородни. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в имитаторска битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. 

Не пропускайте да последвате профилите на „Звездите в нас“ във Facebook и Instagram. В сайта на NOVA може да откриете още много интересни интервюта и видеа зад кулисите на предаването, а в NOVA Play да наваксате, ако пропуснете епизод!

Мария Игнатова има един брак зад гърба си - с бизнесмена Петко Димитров.

Двамата са родители на един син - Виктор.

От 2009 г. тя има връзка с актьора Димитър Рачков. През август 2017 г., след 8 години заедно двамата прекратяват връзката си за известно време. През май 2018 г. двамата отново започват да се появяват заедно на публични места, а 3 месеца по-късно прекарват лятото заедно в Тоскана, Италия с приятели. През септември 2018 г. Димитър Рачков и Мария Игнатова се събират да водят "Господари на ефира" след 7 години отсъствие като екранна двойка.

През 2021 г. се жени за Ивайло „Нойзи“ Цветков.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти