Гордостта на мама: Мария Игнатова сподели мил кадър с порасналия си син

Водещата Мария Игнатова рядко споделя снимки на детето си, затова и трогателният кадър, който качи в личния си Instagram профил, изненада и развълнува последователите ѝ.

„И един ден, без предупреждение, без да искат разрешение, вече са пораснали“, написа Мария към снимката, на която позира с вече големия си син.

Чаровният Виктор вече е тийнейджър и Алекс Раева, която е най-близката приятелка на Мария, също не пропусна да отбележи в коментар колко много е пораснал: „Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на бой, когато му кажа, че пея по-добре от майка му.“

Шеговитият разговор под снимката продължава с отговора на Мария: „Ти дори не го каза! Просто си запя в колата и той те сряза.“

Виктор е дете на Мария Игнатова от връзката ѝ с бизнесмена Петко Димитров.

В началото на април баща му също сподели подобна снимка, под която беше написал “Copy paste”, като наистина е трудно да се определи на кого от известните си родители Виктор прилича повече.

Мария Игнатова е омъжена за журналиста Ивайло „Нойзи“ Цветков, с когото сключиха брак през септември 2021 г. в църквата „Рождество Богородично“ в село Житен.

Не е ясна датата, но снимката е публикувана само ден след рождения ден на водещата - 26 септември, когато тя навърши 42 години. Това кара мнозина да смятат, че празникът ѝ е съвпада с деня, в който младоженците са се врекли във вярност.

В средата на април тази година обаче известната водеща загуби един от най-важните хора в живота си - нейния баща Игнат Игнатов. Тъжната новина сподели тя самата в социалните мрежи:

„Бунтар, дисидент, инженер, революционер, художник, мъдрец, поет, гений… Баща.

Да устоиш, да не предадеш, да останеш чист пред себе си, родината и децата си.

Зная цената, която си платил, тате. Ние нигога не ще успеем да се отблагодарим на теб и другите като теб.“

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти