„Самокритична съм и не обичам да правя неща, в които не се чувствам добра“: Алекс Раева разказва истории за успехи и провали

Тя е певица и телевизионер, води предавания и освен всичко останало е много забавен човек с рядко чувство за самоирония. Напоследък тя отвори нова глава в живота си – за провали и възход, отново със самоирония и в много добра компания, разказа тя в откровено интервю пред Лора Крумова в предаването „На фокус“

Алекс Раева и Мария Игнатова ще правят собствен подкаст, в който ще обсъждат най-различни актуални и чисто човешки теми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

За комедийния спектакъл, в който разказва за своите неуспехи

„Най-дивият период в живота ми беше в пубертета. Защото се чувствах много женствена, а в действителност бях едно трътлесто детенце, която нямаше общо с вътрешното си усещане. Тези крайности раждат много комплекси, които ако не превърнеш в свой позитив, в годините могат да те смачкат“, споделя Алекс.

„Аз съм много самокритична и не обичам да правя неща, в които не се чувствам добра. Като малка бях страхотна лъжкиня и зрителите се забавляваха много с тези истории. Оказа се, че когато сега разговарям с хората, познавали ме от онова време, те всички са знаели, че лъжа. Например историята за моето самоубийство пред майка ми с витамин C след една наша караница. По онова време в аптеките имаше няколко вида хапчета. Купих си блистерче с витамин C и го преместих в кутийка, за да не разпознае какво е.

Последва страхотна сцена – тръшкане, свличане по стената, тракане с кутийката с витамините. Реакцията на майка ми беше неподправен смях. Разбира се, имаше и други забавни случки. Спрях да лъжа, когато исках да се сприятеля с едно много готино момиче в училище. Отидох при нея и ѝ казах: „Искаш ли да бъдем приятелки?“ А тя отвърна: „Ами не, не те харесвам. Много лъжеш и имаш мустак.“ Цял живот ще съм ѝ благодарна, защото тя ме отучи от лъжата и нещата ми потръгнаха. Такива са моментите на катарзис“, категорична е тя.

„Това ми отвори апетита да пиша за провалите в живота по смешен начин. Благодарна съм на Оля и Краси от „Оле, мале“. Те ме поканиха в този спектакъл и ме провокираха да пиша, защото досега не бях писала.

Аз определено се озорих, а те пишат великолепно. Трябва ми още опит, за да бъде смешен и самият текст. Аз мога да го изнеса на сцена и да се направя на клоун, но самите ми текстове все още не са достатъчно силни“, разкрива Алекс Раева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

За ролята на панелист в „Маскираният певец“

„Вървим към финала на най-мистериозното шоу, но все още има маски, които са загадка за нас. Например в събота не успяхме да разпознаем актьора Владо Михайлов, който се криеше под маската на Самураят. „Маскираният певец“ развива много уменията за бърза реакция и това да сме по-забавни. Иначе аз обичам този екип и работя над 13 години с тях. Познаваме се само по погледите, а това чувство на комфорт е много приятно.“

На какво я учи дъщеричката ѝ и какви свои страхове е преодоляла Алекс с нейната поява на бял свят, гледайте във видеото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти