От България до Холивуд: българска актриса участва с Том Круз в "Мисията невъзможна"

В последните години българските актьори все по-смело и успешно си проправят път в Холивуд. Оказва се, че още един роден талант играе заедно с големите имена в киноиндустрията.

Тази година ще имаме възможност да се зарадваме на участието на българската актриса Доротея Толева в не коя да е холивудска продукция, а в следващата част от мега успешната екшън поредица "Мисията невъзможна", в която главната роля, разбира се, е поверена на неповторимия Том Круз, съобщават разпространителите на филма за България "Форум филм", предаде БТА.

Снимка:

В актьорския състав на филма са още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хенри Черни, Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма и др. Режисьор и сценарист на филма е Кристофър МакКуори.Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли.

В "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" Том Круз изпълнява каскада, за която мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп, разказват от "Форум филм".

том круз
Снимка: Getty/Gulliver

Прекрасната Доротея Толева е позната на зрителите на NOVA от сериалите "Господин X и морето" и "Пътят на честта". Участва в телевизионни реклами, ревюта и фотосесии в България и в чужбина. Завършва PR в НБУ, след това престижната Нюйоркска филмова академия, две актьорски школи в Лондон. Снима се предимно в чужди филми. За ролята на Ракша в българо-казахстанския "Bullets of Justice" получава наградата за най-добра поддържаща роля на кинофестивала в Мадрид.

За широката публика Доротея Толева е по-популярна като модел, бивша баскетболистка на "Славия" и близначка на Емануела Толева, половинката на продуцента Андрей Арнаудов.

Премиерата на новия филм от кинопоредицата "Мисията невъзможна" в България е на 14 юли. 

Том Круз получи най-голямата награда на фестивала в Кан

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти