"Почти съм сигурна, че Бог ми говореше": Мадона описа излизането си от кома

Мадона се чувства благодарна да бъде жива след като миналата година изживя най-големия шок в живота си.

По време на момент на размисъл на сцената на първото от петте ѝ разпродадени шоута Celebration World Tour в Лос Анджелис, Кралицата на попа разказа за хоспитализацията си през 2023 г. след сериозна бактериална инфекция.

„Това шоу всяка вечер всъщност не е толкова тежко за мен физически. Трудно ми е емоционално, защото наистина ви разказвам историята на живота си. Сърцето ми е в ръкава ми“, каза тя. „Падала съм от много коне и съм счупила много кости... но нищо не може да ме спре.“

Певицата нарече здравословните си проблеми миналото лято „изживяване близо до смъртта“ и сподели коя е била първата дума, която е казала, когато се е събудила от медикаментозната кома след четири дни.

„Почти съм сигурна, че Бог ми каза: „Искаш ли да дойдеш? Искаш ли да дойдеш с мен?“, разказа Мадона и разкри, че е отговорила "Не".

►Мадона за пръв път сподели как се чувства след престоя в болница

По-късно тя си спомня разговор, който е водила с дългогодишния си мениджър Гай Осери, докато е била в болницата – "Той каза: "Е, кога мислиш, че искаш да се върнеш на турне?" Извадих кислорода от носа си, погледнах го и казах: "След два проклети месеца!" 

Мадона също поздрави един от своите лекари, който присъстваше на концерта.

Мадона засия в първите две вечери от дългоочакваното си турне

„Обаждах се през ден и питах [моя лекар] защо нямам енергия, кога енергията ми щеше да се върне? Кога щях да се почувствам отново като себе си? Кога мога да отида отново на турне?", каза тя. „Всичко, което той казваше, беше: „Излез навън на слънце“... Беше ми толкова трудно да ходя от къщата си до задния двор и да седя на слънце. Знам, че звучи лудо, но беше трудно.“

Мадона каза на феновете, че страшното изпитание я е принудило да намали темпото. „Странно нещо е най-накрая да не чувствам, че контролирам нещата и това беше моят урок: да се откажа.“

В крайна сметка, каза суперзвездата, нейните близки са тези, които са ѝ дали сили да се върне на сцената. „Децата ми са това, което наистина ми помогна да се справя, защото работиха толкова много. Не исках да ги разочаровам, така че просто определих дата. И тази дата стана реалност“, каза тя.

►Източници разкриха "тайната", която вкара Мадона в болница

Мадона на наградите "Грами" 2023

Както през цялото ѝ турне, децата на Мадона показаха своите таланти на сцената по време на шоуто, където звезди като Дита фон Тийз бяха забелязани да танцуват и пеят заедно с публиката.

Мърси се присъедини към майка си на пианото за "Bad Girl", спечелвайки ентусиазирани аплодисменти от публиката. Естер беше диджей и вдигна настроението в залата по време на любимия на феновете хит "Vogue", докато Стела се появи на сцената по време на "Don't Tell Me", а Дейвид пееше и свиреше на китара в "Mother and Father".

Миналия октомври 65-годишната носителка на Грами започна дългоочакваното си турне в O2 Arena в Лондон, където разказа и за пътя си обратно към сцената.

„Не мислех, че ще успея. Нито моите лекари. Ето защо се събудих с всичките си деца, седнали около мен“, каза тя за децата си Лурдес, на 27, Роко, на 23, Дейвид, на 18, Мърси, на 18, и близначките Стела и Естер, на 11. „Но ангелите ме защитаваха и децата ми бяха там. И децата ми винаги ме спасяват всеки път.“

Турнето на Мадона е планирано да приключи в края на април, когато Кралицата на попа ще завърши най-новия си музикален спектакъл с пет концерта в Мексико Сити.

Най-добрите цитати на Мадона

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти