Мадона стреля по критиките със селфи: „Вижте колко съм сладка!“

Като жена, която винаги знае какво да каже, Мадона държи да има последната дума, когато започнат да я критикуват. А през последните години не липсват поводи за това, особено когато става въпрос за начина, по който поп звездата изглежда.

64-годишната певица публикува своя снимка в Twitter в понеделник, която изглежда е насочена към всички, които я нападнаха заради външния й вид, докато представяше на наградите Грами за 2023 г. по-рано този месец.

По-сдържаните коментари тогава я критикуваха, че не е избрала да остарее естествено и достойно, но, разбира се, имаше и хора, които отправяха абсолютни обиди към поп кралицата.

След вълната от критики Мадона не остана равнодушна и написа дълъг пост в своя Instagram. В него тя нито за миг не се опита да се оправдава, а защити правото си да бъде и обича себе си, както и говори за изкривения образ, който понякога се създава от фотографите.

Припомнете си историята тук >>> Зрители нападнаха Мадона за външния ѝ вид на Грамитата. Ето какво има да им каже тя

Три дни по-късно поп звездата отново защити правото си да се облича и изглежда както пожелае, напук на критиките заради годините си или пластичните операции.

мадона
Снимка: Instagram @madonna

Тогава тя сподели на стори в Instagram няколко дръзки снимки с предизвикателен стайлинг, към които също имаше послание: „Определено не съжалявам!“

Вчера пък Мадона реши да стреля по хейта относно външния си вид с друго оръжие – иронията и хумора.

мадона
Снимка: Twitter @Madonna

Вижте колко съм сладка сега, след като подуването от операцията ми спадна“, написа шеговито поп кралицата към сладкото селфи, на което позира с доста младежка визия – сплетена коса и бейзболна шапка.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти