Мадона приета в спешно отделение, а турнето ѝ се отлага

Поп кралицата Мадона се бори със сериозна бактериална инфекция, която е наложила звездата да бъде хоспитализирана.

Това стана ясно вчера, когато Гай Осери, нейният мениджър, шокира феновете ѝ, като сподели в Instagram, че Мадона е в интензивното отделение.

„В събота, 24 юни, Мадона разви сериозна бактериална инфекция, която доведе до няколкодневен престой в интензивното отделение“, написа Осери.

От Page Six добавят, че по тяхна информация Мадона е била „открита неконтактна и е откарана по спешност в болница в Ню Йорк в събота“.

„Здравето ѝ се подобрява, но тя все още се намира под медицински грижи.“, обясни още Осери.

Докато мениджърът написа, че 64-годишната певица „се очаква напълно да се възстанови“, той отбеляза, че „в този момент ще трябва да отменим всички нейни ангажименти, включително турнето“.

„Ще споделим повече подробности с вас скоро“, заключи той, като поясни, че това ще включва нова начална дата за турнето и за други пренасрочени концерти.

Докато Мадона изглежда все още е в болница, източник каза на ET, че тя вече е излязла от интензивното отделение.

Преди здравословните си проблеми, певицата се подготвяше да започне турнето The Celebration Tour. По план то трябваше да започне във Ванкувър, Британска Колумбия, на 15 юли.

мадона
Снимка: Instagram @madonna

По-рано този месец, преди здравето ѝ да се влоши, Мадона позволи на феновете да видят моменти от вълнуващата подготовка за Celebration Tour с няколко поста в Instagram. Тя сподели снимки зад кулисите на себе си на сцената, седейки на пиано, пробвайки костюмите си и много други.

„Затишие пред буря“, написа Мадона към поста 20 юни, само четири дни преди нейната хоспитализация. Оттогава тя не е публикувала в профила си в Instagram.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти