От бивша на бивша? Бен Афлек е опасно близък с Дженифър Гарнър

През уикенда бившите съпруг и съпруга Бен Афлек и Дженифър Гарнър дадоха на обществеността поглед върху настоящите им отношения и връзката им като родители. И двамата бяха снимани в неделя на баскетболния мач на сина им Самюъл. Те се появиха засмяни и изглеждаха доста комфортно в компанията си.

По-рано миналата седмица Гарнър и Афлек отново бяха забелязани заедно. Актьорите изглеждаха в добро настроение, докато се разхождаха из есенния Лос Анджелис. 

Не се знае какво мисли настоящата съпруга на Бен, поп певицата Дженифър Лопес, за зачестилите срещи между него и Гарнър. Вероятно е Афлек и Гарнър да са останали просто много добри приятели след развода си или срещите им да се основават изцяло на това, че имат три деца заедно, но все пак склонността на Бен да се връща към бившите си любови повдига някои въпроси.

И Гарнър, и Афлек продължиха напред, след като разводът им беше финализиран през 2018 г. Афлек се ожени за старата си любов Дженифър Лопес, докато Гарнър се среща с бизнесмена Джон Милър.

Афлек и Лопес подновиха романса си през 2021 г. – десетилетия след първоначалната им връзка и годеж през 2002 г. – и сключиха брак на пищна церемония през юли 2022 г. Сега те живеят заедно със смесеното си семейство.

Източник говори с Daily Mail през септември за това как Дженифър Лопес е помогнала за това отношенията на Гарнър и Афлек да се подобрят. „Едно от нещата, които накараха [Гарнър] и [Афлек] да стигнат до по-добро място, беше – и е – Джей Ло. Бен е здрав. Драмата от миналото и емоциите от развода отдавна са отминали и всички те се справят. Лопес и Гарнър също са „приятелски настроени“, добави източникът.

Спомен за edna любов: романтичните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти