Антонио Бандерас, какъвто не сте го виждали: актьорът се включи във великденска процесия

За част от християнския свят Великден отмина, но преди да е дошло време и ние да посрещнем празника, отново обръщаме поглед към знаменитостите, които вече го отбелязаха.

След като разказахме как премина деня за кралското семейство, се оказа, че дори по-отговорно участие в честването е имал Антонио Бандерас в родния си град Малага. 62-годишният актьор се включи в религиозна процесия в първия ден от Страстната седмица, който за католическия свят се падаше на 2 април, неделя.

Антонио Бандерас в празнична процесия за Страстната седмица в Малага

За да стане част от събитието, Бандерас облече традиционна роба, а заедно с още граждани на излизане от храма „Сан Хуан Баутиста“ понесe на ръце статуя на Дева Мария. Актьорът се присъедини към останалите членове на местното братство за традиционна обиколка, с която отбелязаха най-важния празник от католическия календар. 

Бандерас беше придружен от 42-годишната си половинка Никол Кимпел. Инвестиционната банкерка наблюдаваше процесията през големи слънчеви очила, пише Daily Mail.

Участието на актьора във великденските чествания идва малко след като той за пореден път отбеляза, че претърпеният от него инфаркт през 2017 г. го е накарал да преосмисли приоритетите си.

„Това завинаги промени живота ми изцяло и напълно“, сподели той в ефира на предаването This Morning по британската телевизия ITV през януари. „Накара ме да оценя живота по съвсем различен начин и по много по-силен начин.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти