Драмата се задълбочава: Анджелина Джоли с нови шокиращи обвинения в насилие

Анджелина Джоли твърди в жалба, подадена във вторник, че Брад Пит е нападнал физически нея и децата им по време на полет на частния самолет на двойката от Франция до Калифорния през септември 2016 г., няколко дни преди тя да подаде молба за развод.

В съдебни документи, получени от The New York Times, адвокатите на Джоли твърдят, че Пит е „душил едно от децата и ударил друго по лицето“. Те също така казват, че Пит започнал да крещи на съпругата си в банята и „хвана Джоли за главата и я разтърси“, а след това „хвана раменете ѝ и я разтърси отново, преди да я блъсне в стената на банята“.

След това се твърди, че Пит „удря с юмрук тавана на самолета много пъти, което кара Джоли да напусне банята“. В съдебните документи също така се посочва, че Пит се е хвърлил към едно от децата, след като детето го е нарекло с обидна дума.

Анджелина Джоли и децата ѝ в Лондон

Новите подробности се появяват, след като Пит съди Джоли през февруари за винарна, която някога са притежавали съвместно, твърдейки, че Джоли е нарушила договорни споразумения, като е продала своя дял на „агресивен конкурент от трета страна“. Двамата са закупили контролния пакет от винарна Château Miraval в Корен, Франция, през 2008 г.

► „Отровни намерения“: защо Брад Пит съди Анджелина Джоли отново

Адвокатите на Джоли твърдят, че тя е продала дела си през октомври 2021 г. на руския олигарх и собственик на Tenute del Mondo Юри Шелфър, след като Пит поискал тя да подпише споразумение за неразкриване на информация, за да ѝ попречи да говори за брака им.

Многото лица на Брад Пит през годините

По-рано Джоли отказа да сподели конкретни подробности за предполагаемото малтретиране на Пит. През септември 2021 г., докато все още течеше битката им за развод, Джоли сподели пред The ​​Guardian, че се е страхувала за безопасността на семейството си по време на брака си с Пит, но не разкри защо.

► Непоказвани досега документи разкриват детайли за скандала между Брад и Анджелина

„Не съм човекът, който взима решения като тези, които аз трябваше да взема“, каза тя пред The Guardian през 2021 г. „Отне ми много, за да бъда в позиция, в която чувствах, че трябва да се отделя от бащата на децата ми.”

Двойката се ожени през август 2014 г. и са законно разделени от септември 2016 г.

Страстна, хаотична, стихийна: любовната история на Бранджелина

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти