Непоказвани досега документи разкриват детайли за скандала между Брад и Анджелина

Разводът между Брад Пит и Анджелина Джоли е обект на широки интерпретации от години. В публичното пространство обаче се появиха непоказвани досега документи от ФБР, които хвърлят светлина върху това, което наистина се е случило по време на онова скандално пътуване с частния им самолет през 2016-та, което провокира Анджелина да подаде молба за развод няколко дни по-късно.

47-годишната Документите са предоставени по молба на самата Джоли във връзка с делото за попечителство съгласно Закона за свобода на информацията на САЩ. 

Напомняме, че Пит беше разследван след анонимен сигнал за пиянски спор по време на пътуването им от Франция обратно към дома им в Лос Анджелис. Актьорът беше обвинен във вербална и физическа агресия към съпругата му и децата му. Той от своя страна отрече всички твърдения. ФБР приключи разследването си през ноември същата година без обвинения. По-рано Службите за закрила на детето също приключиха проверката и не са открили нищо нередно.

Според доклада на ФБР обаче Джоли твърди, че между нея и съпруга ѝ „има напрежение“, а действията му са я накарали да се чувства „като заложница“ в самолета им.

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

По нейни думи той я сграбчва и разтърсва, блъска я в стена и удря с юмрук тавана на самолета. Когато едно от децата го нарича „глупак“, той е напът да нападне и него, но Джоли увива ръцете си около врата му, за да го спре. Впоследствие Брад „се превръща в чудовище“ и започва да буйства в самолета и да крещи срещу всички. Анджелина от своя страна е „замръзнала и уплашена“. Тя получава наранявания по гърба и лакътя и рана от изгаряне на ръката си. Пит от своя страна получава „драскотина“, която „може да е от нея“.

Според показанията ѝ по самолета им са били причинени щети на стойност 25 хиляди долара.

Източници твърдят, че и двете страни са разполагали с въпросните документи, но са решили да не го разкриват пред света, защото те не са от полза за никого и могат да се отразят неблагоприятно на децата. Напомняме, че Бранджелина са родители на 21-годишния Мадокс, 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло, 14-годишните близнаци Вивиен и Нокс.

Анджелина Джоли и децата ѝ в Лондон

В интервю за The Guardian миналата година Анджелина сподели какво я е мотивирало да подаде молбата за развод:

„Не съм от хората, които взимат подобни решения с лека ръка. Много ми костваше да се окажа в ситуация, в която да почувствам, че трябва да се разделя с бащата на децата ми. Има много неща, които не мога да разкрия.“

Близки до Брад Пит анонимни източници го защитават:

„Това не са факти. Това са нейните показания. Проведено е разследване и няма повдигнати обвинения. По стандарт подобни случаи с такава развръзка не се оповестяват.“

През 2017 година в интервю за GQ Style Брад от своя страна заявява:

„Притеснен съм за децата и начина, по който те са въвлечени. Нещата не се случват по деликатен и проницателен начин, а така, че да се продават. Знам от какво се храни сензацията и това ме наранява. Притеснявам се най-много за информацията, която достига до децата ми. Надявам се тя да е обективна.“

Брад Пит в пола за немската премиера на „Убийствен влак“

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти