Хари Потър стана татко! Актьорът Даниел Радклиф посрещна първото си дете

Звездата от хитовите филми за Хари Потър - Даниел Радклиф стана баща. 33-годишният актьор и дългогодишната му партньорка Ерин Дарке бяха забелязани на разходка с новороденото в Ню Йорк. 

Полът на бебето все още не е оповестен официално, съобщава "Дейли мейл". Радклиф буташе бебешка количка, която бе покрита и новороденото не бе изложено на показ за любопитните очи на минувачите. 

Преди около месец стана ясно, че актьорът очаква първото си дете. Изданието Us Weekly, което първо разпространи новината, публикува и снимки на двойката от разходка в Ню Йорк, на които се вижда бременното коремче на Дарк.

38-годишната Ерин и 33-годишният Даниел поддържат дискретност около връзката си през годините. Те се запознават на снимачната площадка на филма “How to Kill Your Darlings” от 2013 г.

Двамата направиха дебюта си като двойка през 2014 г. на червения килим на наградите „Тони“. Дарк и Радклиф рядко се появяват на публични събития, като миналата година последно присъстваха заедно на Филмовия фестивал в Торонто, както и на премиерата на филма „Изгубеният град“ в Ню Йорк.

Жената до Даниел Радклиф: Ерин Дарк

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти