Едно към едно: 16-годишният син на Джей Ло е копие на баща си

Дженифър Лопес отбеляза шестнадесетия рожден ден на своите близнаци Макс и Еме с епично пътуване до Токио, Япония.

54-годишната изпълнителка сподели видео в Instagram профила си миналата седмица в чест на важното събитие, което даде поглед върху забавните дейности, на които близнаците се наслаждаваха заедно с известната си майка и приятелите им. Видеото, което можете да видите по-долу, започва с тях на летището, преди монтажът да разкрие натоварената им програма за седмицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Семейството участва в традиционна японска чаена церемония и вечеря със суши, а Еме изглеждаше опиянена от щастие, докато гушкаше малки прасенца в известното кафене Meguro. Те също така посетиха музей за дигитално изкуство и Макс изглеждаше поразен от завладяващото изживяване.

►Дъщерята на Джей Ло навърши 16, но защо видеото за празника предизвика грозни коментари

Въпреки редкия поглед върху семейния им живот, приликите на Макс с баща му, певецът Марк Антъни, предизвикаха огромна реакция от последователите на Дженифър. Мнозина не можеха да повярват на приликата между баща и син, като един коментира: "Макс е истинско копие на баща си Марк Антъни! Те са идентични." а друг добави: "Ох! Макс изглежда точно като Марк Антъни. Клонинг."

Дженифър и Марк бяха женени от 2004 до 2014 г. и посрещнаха Макс и Еме през 2008 г. Певицата за първи път обяви, че ще става майка на концерт в Маями през ноември 2007 г., който беше част от съвместно турне с тогавашния ѝ съпруг. След раждането на близнаците, поп дивата каза пред People: „Това е безусловна любов. Знам, че всеки има такова отношение към децата си, но аз просто се чувствам така, сякаш са супер специални."

Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините

Еме изглежда следва стъпките на майка си. По време на шоуто на полувремето на Super Bowl 2020 тя се присъедини към Дженифър на сцената и през същата година издаде дебютната си детска книга „Господи, помогни ми“.

Междувременно Макс предпочита да стои далеч от светлината на прожекторите, като през годините имаше само няколко телевизионни изяви заедно с майка си. Дженифър често говори за близнаците си в интервюта, а миналата година призна, че им е било „трудно“ да бъдат деца на известни личности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Те едва сега започнаха да ме уведомяват как хората се отнасят с тях,“, каза тя пред Audacy. „Така че, когато влязат в стаята, хората мислят за тях по този начин, не ги виждат такива, каквито са.“

Тя добави: „Така е, струва ми се, че им е трудно. Направих това с тях."

Дженифър Лопес и Марк Антъни във влюбените си години и след това

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти