Седмичен хороскоп за 19 - 25 септември - време за равносметка и нова гледна точка

Седмичен хороскоп за 19 - 25 септември - време за равносметка и нова гледна точка
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 19 до 25 септември).

Тази седмица ще бъде момент на затишие, довършване и равносметка, преди да настъпи едно прекрасно ново начало.

Отложете всички нови начинания за следващата седмица, а през тази си почивайте повече и обмислете промените, които се извършват в момента. Моментът е много благоприятен за освобождаване от излишното.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Освен това звездите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – може да пътувате заедно или да излизате по-често.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 

Телец

Тази седмица ще спокойна за вас – и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Някои от вас може да решат, че точно сега имат нужда от почивка и повече развлечения – на прав път сте, моментът е много подходящ да си вземете глътка въздух.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица е добре да обърнете малко повече внимание на себе си и да отделите време за почивка и развлечения – изминалите седмици бяха по-напрегнати за вас и сега е моментът да поразпуснете малко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще умувате и ще трябва да вземете някои решения, които може и да не се отнасят за нещо важно, но ако не го направите, около вас ще настъпи хаос.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През тази седмица е добре да обърнете внимание на някои поизостанали дела, свързани с работата и финансите ви, тъй като през октомври на дневен ред ще излязат други теми и проблеми и едва ли ще ви остане време за това.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица е доста благоприятна за вас що се отнася до лични финанси и работа с пари – може неочаквано да получите някакви средства или дори да ви се удаде шанс за придобиване на допълнителни доходи.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

За вас тази седмица ще бъде време за почивка и довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да започнат да се откриват нови перспективи – в личен или в служебен план. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще трябва да приемете, че материалните блага, към които се стремите, нямат да дойдат по друг начин, освен чрез труд и използване на личните ви дарби и професионални умения.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица ще започне много благоприятно за вас – с полезни срещи в професионалния живот, и приятни разговори – в личния. Ако сте обвързани, ви очакват приятни и страстни моменти в компанията на любимия човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица е най-добре да се концентрирате по-скоро върху неотложните дела и рутинните задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много силни за вас, що се отнася до бизнес и професионално развитие.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще се справяте по-добре с всекидневните задачи и ангажименти, ако довършвате започнатото и сте малко по-концентрирани и старателни в това, което правите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

И тази седмица няма да бъде от най-леките за вас – ще трябва да помислите добре и да вземете някои решения за това кой път да следвате оттук нататък. Макар че може би ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото си мислите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти