Зодиите, които тази седмица ще получат най-голяма помощ от звездите

жена лято зодии
Снимка: iStock

Настоящата седмица е изпълнена с астрологични промени, а такива преходни периоди често са най-вълнуващите, разказват от EliteDaily.com.

Първата от тях ще се състои на 21 юли, когато Венера - планетата на любовта - навлиза в практична и аналитична Дева. Този преход може да не даде най-скоростен тласък за любовния ви живот, но ще ви помогне да изградите силна връзка, ако сте готови да вложите старание.

Венера на любовния език на Дева ще означава услужливост, затова не подценявайте начина, по който жестовете и помощта към партньора ви може да ви сближи.

Кулминацията тази седмица ще бъде на 22 юли - тогава Слънцето ще навлезе в яркия, огнен и романтичен Лъв. Маркирайки разгара на лятото, този период е моментът да се отдадем на вълнуващи развлечения и творчеството, което се надига у нас.

Друго очаквано събитие е пълнолунието във Водолей на 24 юли. То може да хвърли светлина върху вашите виждания и инстинкт, като ви насърчи да прегърнете ексцентричността си и да бъдете себе си в най-пълна степен.

Макар и всички най-вероятно да усетят тези промени, три зодии ще имат по-добра седмица от останалитевижте в галерията тук кои са те и какво ги очаква >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти