Трите зодии, които трябва да се възползват от силите си тази седмица

жени зодии
Снимка: iStock

Сезонът на Стрелеца е в разгара си, приканвайки ни да се отпуснем и гледаме нещата от забавната им страна, както и да приветстваме нови преживявания, разказват от Elite Daily.

На 7 декември свързването на Меркурий с Нептун внася дезориентация. Препоръчително да е обръщате внимание на фактите за сметка на развинтеното ви въображение. До 11 декември може да чувствате известно напрежение във взаимоотношенията и финансите си. Докато Венера обединява сили с Плутон, може да се окаже, че се борите с някои неудобни истини. На 12 декември слънцето се изравнява с Нептун, засилвайки вашата чувствителност и уязвимост.

Въпреки трудностите обаче, в този период има и доста творческа енергия и развитие, което да срещнете по пътя си. На 8 декември Марс ще се сблъска с Юпитер, като ще ви помогне да намерите воля да се възползвате максимално от настоящата ситуация. Тъй като Меркурий формира секстил с Юпитер на 11 декември, може просто да ви хрумне красива идея, която ще ви помогне да се съсредоточите върху положителното.

Вече ви показахме, които са зодиите, които трябва да бъдат особено внимателни през настоящите дни ► Трите зодии, които трябва да се пазят от излишна драма тази седмица

Време е да видим и кои три зодии ще се радват на особено успешна седмица. 

Вижте в галерията тук дали сте сред късметлиите >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти