Сезонът на Стрелеца е вълнуващо време да се свържем със света и хората около нас: какво да очаква всяка зодия

Стрелец астрология зодии зодия
Снимка: iStock

Закопчайте коланите си, защото животът набира скорост! Слънцето премина във вълнуващия Стрелец на 23 ноември, започвайки един от най-натоварените периоди от годината – сезонът на Стрелеца! Изчезнаха мрачните, интензивни вибрации на сезона на Скорпиона – този месец е изцяло за живеене и изследване на света около вас!

Стрелецът е единственият променлив огнен знак на зодиака, което означава, че е гъвкав, адаптивен и много изразителен. Стрелецът също се управлява от Юпитер, планетата на експанзията и късмета. Иначе казано – можете да очаквате с нетърпение да изследвате всякакви нови неща, да станете по-завършена личност и да се научите да говорите своята истина. Това може да се случи в училище или в академичен контекст, чрез връзка с нов човек, чрез ново преживяване или пътуване до непознато място. Еднодневна екскурзия с вашите приятели или флирт с онзи чаровник в бара, който не е обичайният ви тип, може сериозно да обогати живота ви в момента.

Единственото нещо, което не искате да бъдете, е упорит или срамежлив – сезонът на Стрелецa е свързан с отварянето на ума ви, разширяването на гледната точка и насърчаването на другите да се учат заедно с вас. Напускането на зоната на комфорт не е лесно за всеки, но сезонът на Стрелеца ви помага да се чувствате по-амбициозни.

Има обаче и един малък проблем, който идва със сезона на Стрелеца. Стрелецът има неприятната репутация, че е шумен, самоуверен и на моменти отвратителен. Да, в момента научавате много, но ако не внимавате, може да изглеждате като всезнайко. А като добавите и хаотичната енергия на сезона на затъмненията, който се случва в момента, това може да бъде рецепта за истинско бедствие.

Не забравяйте да останете непредубедени и да разберете, че другите хора имат различни гледни точки – и дори може да знаят повече от вас за нещо! По този начин можете да избегнете драмата и да останете настрана от всякакви ненужни конфликти.

Когато става въпрос за сезона на Стрелеца, никога няма да скучаете. Нищо не е досадно и обикновено. Всяка работа, връзка и ден е възможност за израстване. Учите се да гледате на живота като на преживяване – от вас зависи да се уверите, че е добро!

Ето какво да очаквате от вълнуващия сезон на Стрелеца според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Стрелеца

Разберете какво ви очаква през 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти