Трите зодии, които трябва да се пазят от излишна драма тази седмица

три жени зодии
Снимка: iStock

Месец декември е наситен с астрологични събития и тази седмица може да усетите нарастващо напрежение. Още в началото ѝ може да ви е по-трудно да останете съсредоточени върху дадена задача, докато въображението ви отнася другаде, разказват от Elite Daily.

Когато Меркурий се сблъсква с Нептун на 7 декември, вероятно ще почувствате, че да мислите трезво изисква повече усилия от обикновено. Когато въображението ви е толкова активно, е по-лесно да се убедите, че нещо е по-лошо (или по-добро), отколкото е в действителност, така че се концентрирайте върху доказателства, а не над предположения.

Взаимоотношенията ви може да станат още по-сложни за навигиране в периода до 11 декември. Това е моментът, когато романтичната Венера ще се обедини с доминиращия Плутон, а това е възможно да доведе до по-очевиден дисбаланс на силите във вашата връзка.

Ако ви се струва, че с вашия партньор се състезавате един срещу друг, вместо да се хармонизирате, може да е време да се съсредоточите върху повторно сближаване. Докато слънцето се обединява с чувствителния Нептун на 12 декември, може да почувствате нарастваща несигурност. Оставете го да ви насочи къде се коренят вашите емоции, за да имате възможност да ги излекувате.

Седмицата може да бъде по-стресираща за няколко зодии – вижте кои са те в галерията тук >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти