Зодиите, за които декември ще е важен месец за промяна и израстване

жена зима Коледа елха подарък подаръци украса уют дом
Снимка: iStock

С наближаването на края на годината може да се впуснете в размисъл върху всичко, което сте научили, да се примирите с миналото си и да насочите поглед към бъдещето. И въпреки че декември е край, той е и възможност за нови начала.

Тъй като на 4 декември ни предстои слънчево затъмнение в Стрелец, може да се окаже, че сте на ръба на толкова много отварящи очите и потенциално променящи живота преживявания. Ако случайно сте един от щастливите зодиакални знаци, които ще имат най-добрия месец, тогава е настъпил моментът да прегърнете това, което космосът ви е подготвил.

Въпреки това, често най-важните моменти в живота ви са най-предизвикателни. Докато нежната Венера обединява силите си с подлия Плутон на 11 декември, може да се почувствате изкушени да се поддадете на някои от по-тъмните си импулси, особено когато става въпрос за това как се ориентирате във взаимоотношенията си.

Обърнете внимание на това как се чувствате във връзките си, защото след като Венера стане ретроградна на 19 декември, ще сте по-наясно с горчивата, но красива реалност на вашите взаимоотношения. Докато Венера се завръща за последното си взаимодействие с Плутон на 25 декември, може да получите мощно откровение за това как да изградите по-смислени взаимоотношения занапред.

Въпреки че това може да не звучи точно като цветя и рози, космосът все пак ви дарява с голям подарък до края на месеца. На 28 декември експанзивният Юпитер отново ще влезе в Риби с въображение и съпричастност, изпращайки ви в 2022 година с много любов и позитивност.

Ето защо декември тази година ще бъде толкова важен месец за следните зодии >>>

Прочетете какво още ви очаква тази зима:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол