Богинята на любовта царува: Венера навлиза в Телец и какво да очакват зодиите

Венера Слънце съвпад космос планети астрология
Снимка: iStock

Любовта е не само във въздуха, но и в звездите, тъй като Венера, планетата на любовта, привързаността и красотата, навлиза в чувствения Телец утре, 28 май.

Зодиакалният знак, през който преминава Венера, оказва влияние върху нашите взаимоотношения - как се проявяваме в партньорствата си, какви са настоящите ни нужди и дори какви са ценностите ни. Танцът на Венера през Телец е малко по-сладък и грациозен от космическа гледна точка, защото Венера е управляващата планета на Телец.

Между Телеца и Венера съществува естествена близост. Това означава, че Венера има пряк достъп до цялата си красота, любов и удоволствие, когато преминава през Телец.

Венера в Телец също така е призив да забавим темпото и да оценим простичките удоволствия от живота. Като това да се разходим в парка и да слушаме чуруликането на птичките, да отидем на изложба, да танцуваме сами в стаята си и да се насладим на всяка хапка на небцето си. Ако си позволите да се потопите в тази космическа промяна на енергията, тя ще ви позволи да бъдете нежни и щедри със себе си и с другите.

С този транзит на Венера всеки знак вече е подготвен и готов да приеме тази изобилна енергия на любов, чувственост и грижа.

Ето как ще ви се отрази навлизането на Венера в Телец в зависимост от вашия зодиакален знак и как можете да се възползвате максимално от този транзит:

Любов, чувственост и грижа: как Венера в Телец ще се отрази на зодиите

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти