Новолунието в Близнаци осветява най-дълбоките ни желания: какво да очаква всяка зодия

луна
Снимка: Pexels

Новолунията са време за подмладяване и изразяване. Ако имате липса в живота си, тогава това е времето, в което празнината ще бъде запълнена. Независимо дали става дума за ново преживяване, човек или предмет, новолунията ни молят да освободим място за ново начало и по-освободено поведение.

Новолунието ще настъпи на 30 май в знака Близнаци. Близнаците са променлив въздушен знак, който се управлява от Меркурий - планетата на комуникацията, пътуванията и мисленето. Понастоящем Меркурий е ретрограден и ще остане такъв до 3 юни. Когато дадена планета е ретроградна, ние сме призовани да посветим време на размисъл и преоценка.

Това е особено важно по време на това новолуние, защото Близнаците се отличават с това, че са измамници - някои дори биха ги нарекли "двулики" или “лъжци". Енергията на Близнаците не е лоша по своята същност, просто този знак има лоша репутация, защото останалият свят не е толкова добър в общуването - или не може да приеме техните намеци и грубички шеги.

Ако искате да се възползвате от положителната енергия на новолунието, нашето предложение е да проявите яснота. Практикувайте да задавате повече въпроси и да проверявате дали хората, с които общувате, разбират вашите намерения. При това новолуние очаквайте много недоразумения, но и възможности да подобрите начина, по който разкривате себе си пред другите.

Ето какво да очаквате от новолунието според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от новолунието в Близнаци

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти