Огън, енергия и страст: Марс навлиза в Овен и какво да очаквате според зодията си

марс меркурий
Снимка: iStock

С настъпването на сезона на затъмненията и ретроградния Меркурий сезонът на Овена, който продължи от 20 до 19 април, вероятно ви се струва, че е минал преди цяла вечност. Но докато времето на Слънцето в знака на Овена може да е приключило, други планети танцуват през кардиналния огнен знак тази пролет, засилвайки способността ви да се самоутвърждавате.

От 24 май до 5 юли Марс, планетата на действието, енергията и секса, ще се премести в Овен - там, където е у дома си.

В знака, който управлява, действието на Марс е по-силно, отколкото когато се движи в друг знак. Благодарение на този космически тласък се пригответе да почувствате нажежената енергия на Овена повече от всякога. Този транзит поставя началото на чисто нов цикъл за Марс.

Когато планетата на действието е в упорития Овен, предпочитаме да поемаме контрола над нещата и често работим по личния си устрем и амбиция. Ще бъдем по-директни и смели - и можем да използваме това в наша полза. Очаквайте това да бъде спонтанен, насочен към бъдещето и действията период. Ще преследваме целите си по директен начин, което е противоположно на Марс в Риби, който често подхожда към нещата от странична и интуитивна гледна точка. Овенът обикновено е уверен и оптимистичен.

На 29 май Марс ще образува огнена връзка с Юпитер, планетата на късмета и изобилието, която наскоро започна своя престой в Овен. Юпитер разширява всичко, с което влиза в контакт, така че в този случай той ще увеличи звука на желанието на Марс да излезе на върха.

На 15 юни Марс ще се свърже с Хирон, който също се движи през Овен. Астероидът, известен като "раненият лечител", се отнася до способността ни да излекуваме себе си, а след това да насочваме другите по същия път. При свързването с Марс може да се задействат скрити гняв и болка - но ще имаме уникалната възможност да ги обработим по продуктивен начин.

Всичко това ще се случи на глобално ниво и за всички. Но вижте как Марс в Овен ще повлияе специално на зодиакалния ви знак в галерията ни:

Нажежени до червено: как Марс в Овен ще повлияе на зодиите

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти