ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий: какво да очаква всяка зодия

двойка любов
Снимка: iStock

Пролетта цъфти, слънцето грее, а ретроградният Меркурий официално се завърна. От 10 май до 3 юни Меркурий ще се движи в обратна посока през знаците Близнаци и Телец, като ще обърка всякакви неща, свързани с общуването.

Меркурий прекарва първата половина от ретроградния си ход в родния си знак Близнаци, който управлява комуникацията, така че се пазете да не кажете нещо, което не искате да кажете на романтична среща или да изтълкувате погрешно съобщение от партньора. Това може да доведе до разочарования и недоразумения, а по време на ретрограден Меркурий, опасността е остро завишена.

На 22 май Меркурий се връща в земния знак Телец, а в неговата компания ще преосмислим какво точно ценим в отношенията си и какво си заслужава да да дадем за любовта.

През по-голямата част от този ретрограден период на Меркурий планетата на романтиката - Венера, ще бъде в дръзкия Овен, което ще ни подтикне да бъдем по-напредничави във взаимоотношенията си и изключително импулсивни в търсене на удоволствието.

На 24 май планетата на страстта Марс ще последва Венера в Овен, като засилва мотивацията ни да преследваме желанията си. Енергията на този огнен знак обича да се движи бързо - но ретроградният Меркурий е време за забавяне на темпото и преглед на състоянието ни. Ще трябва да смекчим горещината на тези планети с допълнителна ретроградна предпазливост, съзнателност и грижа.

Вижте вашия любовен хороскоп за ретроградния Меркурий в галерията ни:

Любовен хороскоп за ретроградния Меркурий

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти