Сезонът на Телеца носи креативност и позитивна енергия: какво да очаквате според зодията

телец зодия зодии хороскоп астрология
Снимка: iStock

Въпреки дъждовното време от последните дни, смело можем да кажем, че пролетта вече е тук! Времето се затопля, дърветата цъфтят и светът се завръща към живот – по този начин можем да кажем, че е настъпил сезонът на Телеца!

От 21 април до 21 май забързаното настроение на сезона на Овена се заменя с бавното темпо и чувствителността на сезона на Телеца.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог процъфтяват този месец, докато фиксираните знаци Лъв, Скорпион и Водолей са изправени пред напрегнати няколко седмици.

Когато Слънцето и Меркурий са в Телец в момента, вие приемате много от вибрациите на Телеца. Без значение от вашия собствен слънчев знак, вие се чувствате сериозни, заземени и фокусирани върху това да свършите всички задачи. Сезонът на Овена беше време за започване на нови проекти, работни места и взаимоотношения, а сега сезонът на Телец е тук, за да ви помогне да решите кои от тези неща са най-важни – и да работите върху тях.

Тази практична, земна енергия е страхотна, за да се посветите на всяка работа/страничен проект/хоби, по които сте запалени. Вие сте по-малко разсеяни, което означава, че сте в състояние да инвестирате повече енергия и може би дори да правите малко повече пари! Но колкото и да е трудолюбив Телецът, той е и снизходителен знак, който обича лукса... което означава, че изпитвате желание да похарчите тези допълнителни пари за глезене.

Разбира се, има и една не толкова приятна страна на Телците, а именно колко упорити и инатливи могат да бъдат! Телецът може да е истински „кон с капаци“ и когато се фокусира върху това да направи нещо, той наистина се фокусира само върху него – дори ако това означава да игнорира всичко останало. Независимо от знака си, всеки иска нещата да стават по неговия начин, бързо и точно сега! Опитайте се да не потъпквате хората, ако случайно се изпречат на пътя ви. Докато можете да избегнете конфликтите и да се уверите, че сте отворени за компромиси, всичко ще бъде наред!

Ето какво да очаквате според зодията:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Телеца

Прочетете какво ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти