Сезонът на Овена ни залива с огнената си енергия, за да разгърнем потенциала си: какво да очаква всяка зодия

Овен зодии зодия хороскоп
Снимка: iStock

Сезонът на Рибите определено ни се стори доста продължителен! Надяваме се, че сте прекарали достатъчно време в почивка, защото на 20 март Слънцето навлиза в забързания знак на Овен, започвайки сезона на Овена! Този месец е един от най-натоварените с екшън периоди в годината и ако сте огнен знак (Овен, Лъв, Стрелец), тогава вие абсолютно процъфтявате!

Вашето мото за сезона на Овена е „нова година, нов аз“. Да, знаем, че новата календарна година започна преди няколко месеца, но Овенът е първият знак на зодиака, което прави това началото на нова зодиакална година. Сезонът на Овена също така започва на пролетното равноденствие, първия ден на пролетта.

Изпитвате детско чувство на любопитство и е по-лесно (и много по-забавно) да напуснете зоната си на комфорт и да опитате нещо (или някой) ново. Искате ли да раздвижите любовния си живот? Колебаете се много по-малко да пробвате! Отегчени сте от компанията си? Привличането на нови приятели е лесно! Работата ви е непоносима? Търсенето на различна работа е по-лесно от всякога!

Без значение от собствения ви зодиакален знак, в момента улавяте някои черти на Овен. И въпросът тук е, че докато Овенът обича да опитва нови неща, той може наистина да се отегчи, след като тръпката от новото изчезне. Само защото първата среща с някого върви добре, не означава, че ще продължи вечно. Само защото новата работа звучи като стъпка напред, не означава, че всъщност ще е така и занапред. Енергията на Овена е забележително нетърпелива, така че да се задържите на едно място, за да видите дали нещо ще проработи, също може да се окаже предизвикателство.

Ключът към това да живеете най-добрия си живот през този сезон на Овена е небрежно да експериментирате с нещо ново, без още да се ангажирате с него. Не поставяйте големи очаквания. Ако се задържи, тогава можете да вложите повече енергия за тази работа/връзка/приятелство в бъдеще. Но ако не стане, не се стресирайте излишно.

Какво искате в живота си през този сезон на Овена? Как можете да го направите? Захващайте се за работа! Ще се справите! Ето какво да очаквате според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Овена

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти