Астрологичната нова година предстои: кои са 5-те най-важни събития през март

астрология
Снимка: iStock

След два дълги месеца, свежото новогодишно усещане е като далечен спомен. Въпреки това астрологията на март 2022 е пълна с нови начинания и скоро ни обзема енергията на пролетта. Февруарските астрологични събития ни потопиха в дълбините на фокусирания върху чувствата сезон на Риби, но между пречистващото пълнолуние, астрологичната нова година и рядкото време без ретроградност, астрологичните събития през март ще върнат вълшебствата в живота ни.

Започнахме астрологията на март 2022 под емоционално новолуние в Риби, което изгря на 2 март. Тo ни донесе прекрасен шанс да проявим и да се одухотворим. А след като сезонът на зодия Овен започне в деня на пролетното равноденствие, официално ще настъпи пролетта, а ние ще празнуваме и астрологичната нова година. Мислете за това като за втори шанс да си поставите новогодишни намерения! Венера и Марс ще пътуват една до друга през целия месец, вдъхновявайки ни да излезем от обичайните си граници в любовта и да посрещнем някои приятни нови начала.

Като черешка на върха на натоварения астрологичен период март е единственият пълен месец през 2022 г., през който няма да има ретроградни планети - така че можем да се насладим на енергиен поток, насочен напред, без много космически прекъсвания.

Ако не сте сигуни какво означава всичко това, заповядайте в галерията, където ще разгледаме най-важните астро събития през новия месец.

5-те най-важни астрологични събития през март

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти