Отпуснете се - март е месец без ретроградни планети, очакват ни красиви преживявания!

жена планети
Снимка: iStock

Ако се интересувате от астрология, вероятно сте наясно – не всички ретроградни движения, срещу които се негодува, носят толкова трудности, но някои (най-често това на Меркурий) успява да влезе под кожата.

Когато една планета става ретроградна, тя започва да се забавя по обичайната си траектория през зодиака, докато накрая се окаже, че се движи назад, повтаряйки стъпките си през градусите, които вече е преминала. Тези случаи могат да съживят драма от миналото и да затрудни съсредоточаванео върху бъдещето.

Но ако се чудите кои планети ще бъдат ретроградни през март 2022 г., не е нужно да се притеснявате, защото отговорът ще ви хареса – през този месец няма такива!

А тъй като настоящият сезон на Рибите е по-благоприятен от всякога, имате какво да очаквате с нетърпение, разказват от Elite Daily. Причината за това е Юпитер - планета на експанзията, приключенията и мъдростта, която в този период преминава през променливия воден знак. Тъй като Юпитер е една от двете управляващи над знака Риби планети (другата е Нептун), тя може да функционира възможно най-изразително, което прави този месец богат на позитивно настроение и красиви преживявания.

На 2 март настъпи новолуние в Риби, което дава ново начало и положителен тласък. Научете повече тукНоволунието в Риби отваря сърцата ни: какво да очаква всяка зодия

Съботният 5 март дори се отличава с две явления:

Слънцето и Юпитер в оптимистичен съвпад: какви нови възможности и изненади да очаква всяка зодия

Космически бунт на хоризонта: Венера и Марс навлизат във Водолей заедно

За останалите най-важни астрологочни събития през март 2022 г. вижте в следната галерия:

5-те най-важни астрологични събития през март

А какво очаква всяка зодия през настоящия месец, разберете от месечния хороскоп на Edna.bg, създаден от нашата астроложка Йоана Йорданова:

Хороскопът за МАРТ 2022

Прочетете какво още ви очаква през МАРТ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти