Новолунието в Риби отваря сърцата ни: какво да очаква всяка зодия

новолуние риби
Снимка: iStock

В астрологията Луната управлява нашите емоции и интуиция. Тя диктува начина, по който се свързваме с другите и изразяваме мислите си - на практика управлява всичко, свързано с най-дълбоката ни същност. Днес, на 2 март (19:36ч.) настъпва новолуние в Риби, което означава, че емоционалното светило ще се намира на още по-сантиментално астрологично място. И не е непременно нещо лошо, че ще бъдем обвити в чувствата си. Всъщност, без съмнение това ще бъде едно от най-позитивните новолуния през 2022.

Това новолуние е особено специално, защото се свързва с Юпитер, планетата на късмета и традиционния планетарен управител на Риби. Поради това можем да очакваме това новолуние да бъде доста емоционално изпълнено. Влиянието на Юпитер може също така да ни накара да навлезем дълбоко във вътрешния си свят, тъй като планетата е свързана с търсенето на смисъл.  Добре е да използвате тази възможност, за да размишлявате върху по-големите въпроси в живота, а не върху ежедневните задачи. Това може да ви доведе много специално откровение, дори ако то просто потвърждава настоящата ви гледна точка.

Въпреки че това новолуние е във водните Риби, ще бъдем силно повлияни от знака на Козирог. Венера, Марс и Плутон ще бъдат в перфектна позиция в Козирог, събуждайки амбицията ни да изградим нещо значимо. Тази комбинация от планети в Козирог добавя динамика и магнетизъм към това ново начало.


Емоционално заредено, разбира се. Но това новолуние ни дава ново начало и положителен тласък към новата астрологична година. Вижте какво ви очаква според зодията в галерията.

Хороскоп за Новолунието в Риби

 

Прочетете какво още ви очаква през МАРТ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти