Церера навлиза в Близнаци, за да ни излекува чрез нови идеи и общуване

церера близнаци
Снимка: iStock

Най-всеобхватният начин да опишем коя е Церера в астрологията, е Майката Земя. Тя управлява здравето, храненето, земеделието и като цяло универсалното подхранване, което прониква във всичко, до което се докосваме и което ни докосва. Символизира също така плодородието, преходите, които жената преживява през различните етапи от живота си, майчинството и силната енергия, с която са преплетени семейните отношения. Церера описва от какво се нуждаем, за да се чувстваме подхранени в този живот, и как подхранваме хората около нас.

Церера навлиза в знака на общуването (Близнаци) през февруари и придава на възпитанието интелектуално предимство. Теориите, свежите идеи и въпросите са насърчени, като периодът до 15 май 2022 г. се превръща в отлично време за писатели, изследователи, студенти и или за всеки, който иска гласът му да бъде чут. Всички се настройваме към лечебната енергия, когато общуваме здравословно, споделяме чувствата си и сме продуктивни.

Тук подкрепата от Вселената се изразява чрез учене и реагиране на наученото. Това е активен процес - обмен на идеи или търсене на нови идеи. Интересната история или концепция заживява свой собствен живот по пътя, който това разположение постеля. Церера ни учи с общуване, комуникация, говорене, слушане и обмен на информация.

Тъй като Близнаци са свързани с множествеността, този транзит също така показва, че има повече от един начин да установите или подкрепите нещо, някого, или себе си.

Ако А не сработи, опитайте с Б или В: експериментирайте. Не само защото ще пожънете успехи от това, но защото е възможно този астероид да не ви даде друга опция.

Церера също се свързва и с неизбежните цикли на подемите и спадовете. В Близнаци тя ви насърчава да избирате: да подхранвате това, което вече не е в живота ви, или да изберете нещо, което е живо и е пред вас?

Процесът е различен за всеки и не може да се прибързва. Но ако ви е било трудно да преодолеете загуба, този транзит може да ви покаже, че има алтернативи. Близнаците ни учат, че винаги има нещо ново някой, който ще отвори очите ни - просто трябва да се огледате.

Това поражда и възможността за бързи "прераждания" на различни идеи, мисли и процеси на комуникация. Близнаците се движат бързо през пластовете на Космоса- една концепция може да блесне и да загасне, за да бъде заменена от друга блестяща концепция. Бъдете гъвкави и им позволете да идват и да си отиват. В крайна сметка ще откриете такава, която ще ви допадне и ще работи.

Най-добрият начин за действие е да задаваме обмислени въпроси и да формулираме внимателно отговорите си. Не можем да принудим някого да научи нещо, което не е готов или не желае да научи. Също така не трябва да омаловажаваме другите, ако техният избор или възгледи се различават от нашите. Следователно диалогът се превръща в лечебна практика, а разговорът - в средство, което има възстановяващ характер.

Седмичен хороскоп за 7-13 февруари

 

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти