Настъпва нова астрологична година: какво да очаква всяка зодия

жена астрология
Снимка: iStock, колаж

Време е да се развълнувате, почитатели на астрологията, защото скоро ще се случи голямо астрологично събитие, което ще ни даде положителната енергия и новото начало, за което всички сме жадували. Пролетното равноденствие (или първият ден на пролетта) ще настъпи в северното полукълбо днес, на 20 март. Точно в този момент слънцето ще се намира точно над екватора, което ще обяви началото на сезона на Овена и астрологичната нова година.

Но защо това е важно?

Освен, че е време за размисъл и за празнуване, това е момент, в който можете да натиснете бутона за обновяване и да се заредите с енергия. Вместо да се придържате към стари чувства и тревоги, използвайте това време, за да ги оставите зад себе си и да дадете път на новото, тъй като слънцето започва своето пътуване около 12-е астрологични знака.

Когато вишневите цветове започват да цъфтят и да изпълват въздуха със сладост, космическият фактор ни подтиква да се замислим какво искаме да добавим и променим в живота си. Сега е моментът да поставим началото и да предизвикаме промяна, за да гарантираме, че следващите 12 месеца ще ни позволят да достигнем най-високия си потенциал.
Ето какво е подготвила астрологичната нова година за вашия знак:

Хороскоп за новата астрологична година

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти