Затягайте коланите: ето какви астрологични събития ни очакват през април

астрология април
Снимка: iStock

Официално сме на една четвърт от пътя на 2022. Пролетта е в разгара си и няма ретрогради (все още), така че животът е добър. Но астрологичните събития през април сериозно ще раздвижат нещата. Той сервира първото затъмнение за годината, някои планетарни аспекти, които се случват веднъж в живота, и мощен ретрограден Плутон, който ще сложи край на неотдавнашната ни серия без ретрогради. Астрологичните събития, които се случват през април, идват бързо и без предупреждение, което прави календара пълен с космически събития.

Започваме месеца под крилото на новолунието в Овен. С огнената искра на сезона на Овена на наша страна, април е най-доброто време за нови начинания. Енергията на Овена повишава нивата на мотивация и ни вдъхновява да покоряваме целите си - но все още ще усещаме мечтателната и емоционална мъгла на Риби благодарение на звездния стелиум в Риби, който също се случва през този месец. Специалният съвпад между Юпитер и Нептун на 12 април ще бъде време на духовно израстване и повишена интуиция, а пълнолунието във Везни няколко дни по-късно ще направи нещата още по-романтични. На 19 април управлението поема сезонът на Телеца, който ще ни донесе така необходимото заземяване преди първото за годината затъмнение на 30 април. Промяната се случва бързо.

В допълнение към тези големи космически събития, всички планети в нашата система ще навлязат в нови знаци през този месец, така че очаквайте някои значителни енергийни промени. И като говорим за промени, на 29 април започва ретроградният Плутон 2022, който е първата планетарна ретроградност от февруари насам. Дотогава все още сме в зона без ретроградност, така че се възползвайте от този движещ се напред поток, преди да започнат обратните движения.

Ето и астрологичния календар за април 2022, вижте го в галерията:

Астро календар за април

 

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти