Задвижва ни вселенска мощ: Юпитер e в Овен, ето кои 4 зодии ще бъдат най-силно повлияни

юпитер овен
Снимка: iStock

За първи път от 11 години насам Юпитер, планетата на късмета, изобилието и експанзията, излиза от мечтателните Риби и навлиза в огнения Овен. От 10 май до 28 октомври тази нова енергия ще ни накара да се чувстваме по-смели, уверени и склонни да действаме.

Юпитер в Риби ни поднесе много възможности да излекуваме стари рани и дори бягство от нещата в живота ни, които са по-малко от идеални. Чувствителността ни беше по-изострена изострена и бяхме много по-състрадателни от обикновено. Помечтахме, каквото помечтахме, и сега е време да запретнем ръкави.

Юпитер в Овен ни сипва гориво в резервоара и смела, безстрашна енергия, за да го задействаме. Всички ние ще усетим известно повишаване на скоростта в живота си, сякаш нещо по-голямо от нас ускорява амбициите ни. Целият свят ще усети тази рязка енергийна промяна. (Знаете ли, че и двете световни войни са започнали, когато Юпитер е бил в Овен? Това не бива да ни изненадва, тъй като Овен е управляван от планетата на войната в митологията.)

Ако Юпитер в Риби беше магически транзит, в който оставяме съзнанието си да се рее и мечтае, следващата фаза на щастливата планета е свързана с превръщането на тези мечти в реалност. И хубавото на това, че планетата на късмета е в огнения Овен, е че много от страховете, които ни пречат да постигнем желаното изчезват.

Това е чудесно време да се запитате какво бихте направили, ако бяхте сигурни, че ще успеете. Каквото и да е то, време е да проявите малко егоизъм и да го приведете в действие.

Бъдете нащрек на 26 май, когато Юпитер, Марс, Венера и Луната ще образуват стелиум в Овен. Трябва да запомните тази дата и да се подготвите за изострени емоции, високи нива на енергия и дори някои неочаквани събития. Ако не успеете да контролирате поривите си на раздразнителност или силна енергия, може да създадете голяма бъркотия в живота си, независимо дали в професионалната област или в личния живот. Използвайте този ден, за да се занимавате с по-релаксиращи дейности. Здравословният баланс ще направи този период много по-продуктивен.

Освен 26 май, целият този транзит е обвързан с действието. Поемете инициативата, доколкото можете, насърчавайте и вдъхновявайте другите с ентусиазма и смелостта си. Ето кои са четирите зодиакални знака, които ще усетят най-голямо влияние на Юпитер в Овен на индивидуално ниво:

4-те зодии, които ще бъдат най-силно повлияни от Юпитер в Овен

Прочетете какво още ви очаква през МАЙ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти