Как ретроградният Меркурий ще повлияе на кариерата ви според зодията

работа жена
Снимка: iStock

Започвайте да проверявате служебните мейли по два пъти, защото ретроградният Меркурий оставя много възможности за неразбирателство и конфликти между колеги. От 10 май прекарва обратния си ход в Близнаци, така че за него важат класическите ретроградни проблеми с недоразумения и технически повреди. Така че очаквайте недоразумения, спънки в комуникацията, както и неизправности с всякакви комуникационни устройства, включително с телефона и компютъра ви.

Ако скоро не сте сменяли паролите си или не сте правили резервно копие на важните си файлове, е добре да го направите. Помислете каква техника на работното ви място има нужда от поддръжка, за да не изпитвате излишно притеснение.

Втората половина от обратния ход на Меркурий е в Телец, което пряко влияе на работното ви място и източниците на доходи. Много от нас ще усетят как в живота им повдигне въпроси, свързани с финансите, кариерата и здравето, така че ще бъде полезно да преразгледате бюджета си и да видите колко и за какво харчите.

Енергията на тази ретроградност ще стигне пик на 15 май по време на пълното лунно затъмнение и тогава им голяма възможност да излязат наяве някои тайни на работното място или просто неща, които са останали недоизказани. Двойното острие на ситуацията е, че по време на ретроградния Меркурий сме по-склонни да се подведем по грешна информация, така че не приемайте всичко, което чувате като чиста монета.

Добре е също така да внимавате за комуникацията между колегите през този период, както вече можете да се досетите. Независимо дали комуникацията е писмена или устна, старайте се повече от обикновено да се разбирате добре, питайте повече въпроси и говорете ясно и открито, доколкото можете.

Може би вече ви е станало любопитно как предстоящата фаза ще се отрази именно на вас. Ще откриете всичко необходимо в галерията:

КАРИЕРЕН ХОРОСКОП за ретроградния Меркурий

 

Прочетете какво ви очаква през МАЙ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти