Зодиите, които ретроградният Меркурий ще афектира най-много, и как да се справят

жени
Снимка: iStock

Отново настъпи този момент - Меркурий e ретрограден. Планетата причинява междугалактически хаос от 10 май до 3 юни, а това е второто от четирите му обратни движения през 2022 г. Както обикновено, може да предвидите недоразумения, технически грешки и закъснения при пътуване.

Тази пролет Меркурий се намира в Близнаци през първата половина на ретроградното си движение. Втората половина на този досаден транзит обаче ще бъде прекарана в Телец, което може да помогне за малко повече упоритост в любовта и кариерата ви. Въпреки че това явление е способно да засегне всички знаци, четири зодии ще почувстват в най-голяма степен тежестта на ретроградния Меркурий, разказват от Bustle.

Той е управителната планета на дълбокомислещите Близнаци и свръхорганизираната Дева. Меркурий е свързан с теми като мисловни процеси, комуникация, пътуване и технологии, а когато движението му е директно, небесното тяло е отговорно за безпроблемното протичане на тези неща от ежедневието. По време на периодичното си ретроградно движение планетата причинява смущения в процеса на планиране, неизправности в комуникацията и объркване на всяка крачка.

Смята се, че престоят на Меркурий в Близнаци предизвиква допълнителни проблеми в областите на комуникация, а също неясноти и гафове в социалните мрежи. Когато Меркурий се впусне в Телец, можете да очаквате ненаситен порив за романтика. Тези, които са най-засегнати от ретроградния Меркурий, могат да изпитат класическото „завръщане на бившите“, но също така могат да бъдат засегнати от досадни незавършени сметки, драма на работното място или разногласия с партньорите.

Проверете в галерията дали сте сред зодиакалните знаци, които ще бъдат най-засегнати от ретроградния Меркурий през пролетта на 2022 г., и използвайте съветите, за да преодолеете космическите катаклизми.

Ретроградният Меркурий тази пролет ще повлияе най-много 4 зодии - ето как да се справят

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти