Запомнете тези 4 дати от 2024! Те могат да преобърнат любовния ви живот

2024 двойка
Снимка: iStock

Хаосът на ретроградната Венера от лятото на 2023, известно още като сезона на разделите, вероятно вече е далечен спомен за вас. Какъвто и да е случаят, астрологията на 2024 г. изглежда много по-обещаваща за влюбените навсякъде, тъй като Венера прави ходове, които трябва да са от полза за всички в романтичен аспект заради четири много щастливи дни от годината.

Как да използваме астрологията, за да се отдадем на романтика?

Ключът към проявяването на любов във взаимоотношенията се крие до голяма степен във Венера. Тъй като това е планетата на интимността, романтиката и удоволствието, състоянието на Венера в Космоса има тенденция да влияе на видовете партньори, които ще привлечете или състоянието на настоящата ви връзка.

Когато Венера е в знаците, които управлява (Телец или Везни), свързването и общуването ви с другите може да бъде леко като песен. Когато обаче Венера е в Овен или Скорпион, когато е ретроградна или свързана с Марс или Сатурн чрез квадрат/опозиция, това може да наруши мира и да затрудни разбирателството.

Щастливата новина е, че ще има точно нула случая на ретроградна Венера през 2024 година. Това не само означава, че планетата на любовта ще се движи по инерция през Kосмоса с по-малко забавяния и спънки, но също така предполага, че привличането и поддържането на романтични връзки няма да бъде толкова трудно.

Без повече отлагане, нека видим кои са най-благоприятните дати за любовта през 2024:

Запомнете тези 4 дати от 2024! Те могат да преобърнат любовния ви живот

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти